Mi.store uygulamasınıda indirebilirsin, hesaba tıkla sonra profil resmine tıkla, doğum ayını eylül yapBen o doğum günü olayını nereden yapıcam xiaomi nin sitesinde nasıl yapicağim anlatilmiyor.
Mi.store uygulamasınıda indirebilirsin, hesaba tıkla sonra profil resmine tıkla, doğum ayını eylül yapBen o doğum günü olayını nereden yapıcam xiaomi nin sitesinde nasıl yapicağim anlatilmiyor.
TELEFONDAN TELEFONA DEĞİŞİYOR X6PRO KULLANIYORUM NERDEYSE 1 YIL OLUCAK HİÇ BİR SIKINTISIYLA KARŞILAŞMADIM ANAKART PROBLEMİ ÇOK GERİDE KALDI YENİ MODELLERDE YOK O PROBLEMPocoların anakart sorunlu bir arkadaşım 3 defa anakart değiştirdi garantide. PUBG oynuyor
X6 pro canavarsa poco F6 12/512 olanı final bossu dur kankam.POCO X6 PRO AL GEÇ BENDE ŞUAN AYNISINI KULLANIYORUM TELEFON CANAVAR GİBİ
işlemcisi 1 tık iyi geri kalan özellikleri neredeyse 1e1 aynı durumda ve onun içinde kimse kusura bakmasın aradaki 10bin tlyi vermemX6 pro canavarsa poco F6 12/512 olanı final bossu dur kankam.
doğrudur bişey diyemem.işlemcisi 1 tık iyi geri kalan özellikleri neredeyse 1e1 aynı durumda ve onun içinde kimse kusura bakmasın aradaki 10bin tlyi vermem