tamamPocoların anakart sorunlu bir arkadaşım 3 defa anakart değiştirdi garantide. PUBG oynuyor
tamamPocoların anakart sorunlu bir arkadaşım 3 defa anakart değiştirdi garantide. PUBG oynuyor
Kudur xiaomi fanboyutamam
terbiyesizlik etme, saygılı ol.Kudur xiaomi fanboyu
Tamam bir dahakine düşüneceğimterbiyesizlik etme, saygılı ol.
Mesaj otomatik birleştirildi:
karalama yaparken model belirt, bilinsin.
Tamam tebrikler, etrafa saldırmana gerek yok. Hangi marka en güncel donanınımı uygun fiyata sunuyorsa ben o markayı tercih ederim. S23 alacaktım ekran boyutu ve pil performansı beni cezbetmedi, poco f6 aldım. 120fps oyunumu oynuyorum, bataryası 4 saat üstü kesintisiz oyun oynatıyor, kamerası gayet iyi ,yazılımda bir lag,bug sorunu görmedim, ısınmıyor. Telefonu isteyen alsın isteyen almasın ben memnunum alana tavsiye ediyorum her platformda.Tamam bir dahakine düşüneceğim
X6 pro
12/512gb 22.000₺'ye mi geliyor , var mı 1000₺ kuponXioami nin sitesinde 8gb rami ayın 21 de 20.500 tl olucak 1k indirim kuponum var 19.500 tl olucak fakat ben 512 gb alıcam o da 23 tl olucak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
F6 hocam
Kuponu yok ve 22k ya grlmyomuş yanlış gördum ben 23k geliyomuş.12/512gb 22.000₺'ye mi geliyor , var mı 1000₺ kupon
şu mi puanla 1000₺ kupon alıyorlar, ondan haberin varmıKuponu yok ve 22k ya grlmyomuş yanlış gördum ben 23k geliyomuş.
8 ramli olanı almak istersen 1000tl kupon uygulayıp 19.500 tl alabilirsin inanılmaz bir indirim.12/512gb 22.000₺'ye mi geliyor , var mı 1000₺ kupo
Evet onu diyorum knkşu mi puanla 1000₺ kupon alıyorlar, ondan haberin varmı
ne diyosunu knk düzgün konuşKudur xiaomi fanboyu
Evet onu diyorum knk
Bro risk alıp eylüle kadar beklersen, tabifiyatlar sabit kalırsa . Doğum gününü eylül ayı olarak gir sana 1 eylülde 1000₺ kupon tanımlayacaklar.