AS A SKORZ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 329
rust oyununu oynuyorum ara sıra kasıp dırrr diye kulaklıktan ses geliyor rahatsız edici nasıl çöze bilirim
Banada oluyordu youtubeda video falan izlerken bi anda donup dııırt sesi geliyordu sanırım sistem çok yorulduğundan diye düşünoyrum rust oynarken ne kdar ram kullanıyor bilgisayar ?rust oyununu oynuyorum ara sıra kasıp dırrr diye kulaklıktan ses geliyor rahatsız edici nasıl çöze bilirim
7.5 gb ram kullanıyor noramdle 8 gb ram bilgisayarBanada oluyordu youtubeda video falan izlerken bi anda donup dııırt sesi geliyordu sanırım sistem çok yorulduğundan diye düşünoyrum rust oynarken ne kdar ram kullanıyor bilgisayar ?
Zııııt dııır ııııı gibi bir şey ötüyor bildiğin dimi yanlış bilmiyosamoyle bır ses yanıgerçekten bır ınsan dırr demiyor ııı diye garip bir ses geliyor kulaklıktan
evetZııııt dııır ııııı gibi bir şey ötüyor bildiğin dimi yanlış bilmiyosam
sanırım hdd den dolayı bir sıkıntı çok boğulduğu için olabilir veya ramlar hdd kaç gb kaç rpm ram kaç ?
pc deki ram 8 gb oyunda 7.1 gibi kullanıyor e ssd kullanıyorum 480gbsanırım HDD den dolayı bir sıkıntı çok boğulduğu için olabilir veya ramlar HDD kaç gb kaç rpm ram kaç ?
Hmm gayet normal ama sanki ramden dolayıda olabilir ssd varsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama belki kronikde olabilir daha iyi anlayan birisine sorayım @crazyreign bakarmısn abiPC deki ram 8 gb oyunda 7.1 gibi kullanıyor e ssd kullanıyorum 480gb
SSD'n kronik sorunlu.ssd adata su 630 480gb
Bende öyle düşünmüştüm :dSSD'n kronik sorunlu.
Başka bir neden aramaya gerek yok sorun %99 SSD kaynaklı.