Artık oyun işi boş geliyor

kendini oyundan soyutlamakta saçma tamamen oyuna vermekte, ben dengeli bir şekilde yürüttüğümü düşünüyorum. kendini geliştirme hakkında: ilgi alanlarında en iyisi olmak için çabalamak seni iyi hissettirecektir.

kendini oyundan soyutlamakta saçma tamamen oyuna vermekte, ben dengeli bir şekilde yürüttüğümü düşünüyorum. kendini geliştirme hakkında: ilgi alanlarında en iyisi olmak için çabalamak seni iyi hissettirecektir.
Yapabilen için en doğru yol bu. Tebrik ederim. İnsanın nefsini kontrol etmesi zor böyle durumlarda.

beyler artık bana oyunlar boş vakit kaybı gibi geliyor , bilgsayardaki tüm oyunları sildim artık kendimi geliştirmek için vaktimi kullanmayı düşünüyorum. sizede böyle ara sıra oluyormu neden oyun oynuyorum felan diye? sonuçta oyunlardan hiç bir şey kazanmıyoruz.
Sistemi sat araba motor al piyasa yap ozaman

17 yaşındayım şimdiden anladım sanırım.
17 yaşındasın 25 26 yaşına geldiğinde önüne bi hedef koyup it gibi çalışmaya başladıktan sonra evinde ayıracak alan kafanı dağıtacak alan arıyacaksın ve diceksin ki evet bilgisayar var arkadaşlarla girip biraz eğleniyim.
Durumun tamamen dönemsel çünkü bi zamanlar banada oluyordu.
Şimdi bi haftada 3 4vaediya değişiyorum ilk eve girip yaptığım şey bilgisayarı açıp zihnimi dinlendirmek oluyor

beyler artık bana oyunlar boş vakit kaybı gibi geliyor , bilgsayardaki tüm oyunları sildim artık kendimi geliştirmek için vaktimi kullanmayı düşünüyorum. sizede böyle ara sıra oluyormu neden oyun oynuyorum felan diye? sonuçta oyunlardan hiç bir şey kazanmıyoruz.
Rekabetçi oyunlar boş geliyor doğru, ama hikayeli oyunlar zaman kaybı değil ki, film izlemek gibi düşün yeni şeyler öğreniyorsun, tarih oyunları oynuyorsan kültürleniyorsun, uzay oyunu oynuyorsan astronomiye ilgin artıyor. Para cukkalama oyunları dışında diğer oyunları anlayarak oynarsanız gayet kitap okumaktan farkı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,691
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri