Neler Yeni

Çözüldü✓ Oyun Kolu alınmalı mı ?

louis bloom

80+ Silver
arkadaşlar alsam mı çok kararsız kaldım.

hep rdr2 the witcher uncharted 4 gibi story oyunlari oynuyorum. Bu tip oyunlarda da gamepadin daha iyi olduğunu söylüyorlar. Gerçekten fark yaratiyor mu ?

( MSI GG Force GC30 V2 Kablosuz Gamepadi alacağım İtopya'da indirime girmiş ama emin olamadım, hic kullanmadigim icin alisamam vb diye düşünüyorum.)

Son düzenleme:

Helixo

80+ Bronze
almakta kararlıysan sana şu modelleri önere bilirim

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
almakta kararlıysan sana şu modelleri önere bilirim
yok hocam yazdigim modeli alacagim kesin olarak ama almali miyim merak ettigim bu. eger deneyiminiz vb varsa gercekten klavye ve mouse a oranla daha rahat ve oynanis zevkini arttiriyor mu

tümen

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
yatarak veya uzaktan oynuyorsan veya oynıyacaksan al yoksa gerek yok

louis bloom

80+ Silver
yatarak veya uzaktan oynuyorsan veya oynıyacaksan al yoksa gerek yok
yatarak oynama şansım yok pc konumundan oturu ama uzaktan oynamak olabilir samsung odyssey g7 32'' monitor kullaniyorum boyut olarak uzaktan oynatir ancak merak ettigim oynanisa guzel bir etkisi var mi gercekten ? cunku bugune dek hic kullanmadim gamepad

Helixo

80+ Bronze
yok hocam yazdigim modeli alacagim kesin olarak ama almali miyim merak ettigim bu. eger deneyiminiz vb varsa gercekten klavye ve mouse a oranla daha rahat ve oynanis zevkini arttiriyor mu
yok artırmıyor ama uzanarak oynamöayı seviyorsan al sevnmiyorsan hiç alma gerek yok

tümen

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
guzel bir etkisi var mi gercekten ? cunku bugune dek hic kullanmadim gamepad
hayır sadece farklı sen kalvyeye alıştıysan zor gelebilir ben cy77 oynayamadım mesela
silah için nişan alması vs zor oluyor
ama platform oyunları yarış oyunları daha rahat edersin ama öyle bir değişim yok hocam

louis bloom

80+ Silver
yok artırmıyor ama uzanarak oynamöayı seviyorsan al sevnmiyorsan hiç alma gerek yok
anladim hocam dedigim gibi uzanarak
vb değilde gercekten story oyunlarinda oynanis kalitesini arttiriyorsa alacaktim yarin itopya Sogutozu magazasindan eger bir artisi yoksa gerek yok zaten

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ömür AYCIL
sürekli klavyeden oyun oynayan biri olarak gamepad aldım dünya varmıs özellikle yarış tarzı oyunlarda efsane

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Berk
hocam bu model alacaksanız xbox kontroller alsanıza msi da nedir

YazılımKafa

80+ Silver
Oynaması keyifli oluyor ama klavye ve fareye alışıp gamepad ile oynamak cidden zor. Alışması biraz sürer. Ve sabırlı olmasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
Gamepad kadar güzel bişey yok. Hikaye oyunlarını çok rahat oynuyorsun. Özellikle forza horizon veya ets2 gibi oyunlarda daha keyifli oluyor ama alışman biraz zaman alır. Alıştıktan sonra zaten hikayeli oyunların hepsini gamepadle oynarsın klavye oynamak sarmaz.

Top Bottom