Neler Yeni

Oyun kolu arıyorum detaylı bilgi konuda.

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Bilgisayarı televizyona bağlayıp konsol olarak kullanacağım ac god of war tarzı hikayeli oyunlar oynayacağım. Kablolu olursa kablosunun çok uzun olması gerekicek sanırım o tarz bir kol yoktur dolayısıyla kablosuz arıyorum. Ayrıca kablosuz kolu sistemime bağlamak için bluetooth adaptörü de lazım tavsiye verirseniz sevinirim.
Bütçe olarak ölü fiyattan arıyorum çünkü öğrenciyim. Üst seviye ekipman aramıyorum fiyat performans olursa sevinirim. Herkese teşekkürler şimdiden.

TalhaBK06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Talha Bozkurt
Instagram
1ts_t4ti
Steam
jicalurz
Bime 9 haziranda gelecek olan ds4 cakmasi olan kolu alabilirsin arkadasimda var hicbir sikintisi yok

121709

80+ Silver
Bilgisayarı televizyona bağlayıp konsol olarak kullanacağım ac god of war tarzı hikayeli oyunlar oynayacağım. Kablolu olursa kablosunun çok uzun olması gerekicek sanırım o tarz bir kol yoktur dolayısıyla kablosuz arıyorum. Ayrıca kablosuz kolu sistemime bağlamak için bluetooth adaptörü de lazım tavsiye verirseniz sevinirim.
Bütçe olarak ölü fiyattan arıyorum çünkü öğrenciyim. Üst seviye ekipman aramıyorum fiyat performans olursa sevinirim. Herkese teşekkürler şimdiden.
Orjinal dualshock 4 al, hem hassasiyet hem kalite hem hissiyat çok iyi. 1800tl al bir kere başka harcama vs yapmana gerek yok uzun yıllar idare ettirir.

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya bu arada bende xbox 360 gamepad'i var da pcye bağlanır mı bu? Kablosuz olanı var mı bir yolu?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,925
İsim
yusuf ecer
Sahibindende 2.el 9. Nesil xbox kolu almalısın. 800-1000 aralığında bulunuyor. Hem pcde sıkıntısız çalışıyor, hem de sağlam ürün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,688
Üyeler
161,324
Son üye
dodobermann
Top Bottom