Neler Yeni

Oyun önerilerinizi bekliyorum

hamburkus

80+
Merhaba günde 3-4 saat bilgisayar başındayım ve valorant harici bir oyun oynayamıyorum valorantta sıkıyor girip 1-2 el atıp boş ekrana bakıyorum neredeyse bundan kurtulmak istiyorum :D

The last of us-uncharted-tomb raider serilerini oynayıp bitirdim.Rdr-The witcher yüklü fakat oyun sıkıyor beni şuan da battlefield V ve War Thunder indiriyorum onları deneyeceğim başka öneriniz ne olur

Sistem 7500f-7900gre

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,090
İsim
Yuzarsef
League Of Legends diye bir oyun var öneririm bağımlılık yapmaz düzgün iletişim kurma becerini arttırır strateji ve çözümlemeye odaklanmanı sağlar. Başka insanlar ile takım operasyonu gerçekleştirmeye teşvik eder ve içinde bulunan bir çok hikaye ile hayal dünyanı geliştirir. Bence bir dene derim inan pişman olmazsın.

hamburkus

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
League Of Legends diye bir oyun var öneririm bağımlılık yapmaz düzgün iletişim kurma becerini arttırır strateji ve çözümlemeye odaklanmanı sağlar. Başka insanlar ile takım operasyonu gerçekleştirmeye teşvik eder ve içinde bulunan bir çok hikaye ile hayal dünyanı geliştirir. Bence bir dene derim inan pişman olmazsın.
1 aya kalmaz bilgisayar parçalanır herhalde :D valorantta bile sinir oluyorum oyunu yarıda bırakıyorum

Top Bottom