Geometry Dash uygun fiyatlı ritim oyunu 8 TL
Hollow Knight dark souls türünde bir 2d oyun 24 TL
lost ark bakabilirsin güzel mmo rpg bedava
metro 2033 Redux, Last Light Redux ikisi 62 TL (indirimde almanı tavsiye ederim)
Soma hikayeli korku gerilim oyunu istiyorsan direk al bence 49 TL (indirimde iyi fiyata düşüyor)
Splitgate portal ile csgonun ilişkiye girmesi sonucu ortaya çıktı diyorlar bedava
War thunder Uçak gemi tank sürebilip savaştığın bir oyun bedava ama biraz emek istiyor
battlerite royale kuş bakışlı battleroyale bedava
brawhalla agalarla eğlenceli olur bedava
dead cells iyi hoş bir roge like oyun 40 TL (indirimde al her indirimde iyi fiyata iniyor)
Don't Starve Together brawhalla gibi agalarla saracak oyun 24 TL (bunuda indirimde al her indirimde iniyor)
Dying light çoğu kişi biliyordur oyunu oynamadıysan al oyna 59 TL (her indirimde iyi fiyata iniyor)
escape simulator eğlenceli online veya offline puzzle oyunu (galiba) 25 TL (indirime giriyormu bilmiyorum)
Farm together tekrardan agalarda eğlenceli çiftlik oyunu 32 TL (İndirime giriyormu fark etmedim)
No Man's Sky baya geniş çaplı devasa uzayda uzay gemisi sürüyorsun gezegenlere inip loot veya görev yapıyorsun iyi oyun
son olarak world war 3 şuan kapalı betada 84 TL ama bedava olucakmış (p2w olmicakmış) bf ve cod serisi ile kapışır diyorlar bilemeyiz