ETS 2?Oyun fena değil de oynamıyorum. Neden bilmiyorum.
Gaben mı gönderdi seni?Half-Life, Half-Life Blue Shift, Half-Life Opposing Force, Half-Life 2, Half-Life 2 episode 1, Half-Life 2 episode 2, Portal, Portal 2.
Full Half Life gidecek sandımHalf-Life, Half-Life Blue Shift, Half-Life Opposing Force, Half-Life 2, Half-Life 2 episode 1, Half-Life 2 episode 2, Portal, Portal 2.
Oynadım, bitirdim.Undertale
@Tost Kayaoğlu
Knk valla ekmeği koyucaksın sonra arasına 4-5 tane kalın dilim sucuk sonra kapatıp biraz pistikten sonra margarin tekrar kapatıp altı az yanana kadar pişirip arasına marul domates ketçap mayonez felan koyup afiyetle 60 fps yiyebilirsin.Laptop tost makinesi bile etmiyor en azından tost makinesinin işlevi var benim laptopun yok Zor kolay farketmez. Ama kanser olmasın. Kanser dediğim online oyunlardaki adamlar yüzünden gelen kanserlik değil. Zor olduğundan gelen kanserlik.
Bağımsız, arcade tarzı oyunları severim.
Valve en sevdiğim şirketlerden birisi, Half-Life serisiGaben mı gönderdi seni?
Kasar mı?ETS 2?
MizajKnk valla ekmeği koyucaksın sonra arasına 4-5 tane kalın dilim sucuk sonra kapatıp biraz pistikten sonra margarin tekrar kapatıp altı az yanana kadar pişirip arasına marul domates ketçap mayonez felan koyup afiyetle 60 fps yiyebilirsin.
Half-Life'a laf eden olursa keserim.Full Half Life gidecek sandım
Kasmaz düşükte bence.Kasar mı?