Eskel
80+ Silver
Dahası
sıkıntı büyükEvet.
sıkıntı büyükEvet.
witcher 1Laptop tost makinesi bile etmiyor en azından tost makinesinin işlevi var benim laptopun yok Zor kolay farketmez. Ama kanser olmasın. Kanser dediğim online oyunlardaki adamlar yüzünden gelen kanserlik değil. Zor olduğundan gelen kanserlik.
Bağımsız, arcade tarzı oyunları severim.
Lan canım çekti evde yok neyle yapcam benKnk valla ekmeği koyucaksın sonra arasına 4-5 tane kalın dilim sucuk sonra kapatıp biraz pistikten sonra margarin tekrar kapatıp altı az yanana kadar pişirip arasına marul domates ketçap mayonez felan koyup afiyetle 60 fps yiyebilirsin.
Al bir tane düz zemin. Koy ocağa. Koy üstüne tosu, Sonra koy malzemeleri. Yak ocağı ve başka bir tabakla bastır. Eskiden öyle yapıyordu annem.Lan canım çekti evde yok neyle yapcam ben
Kasar bence.Rocket League
Aga malzeme yokAl bir tane düz zemin. Koy ocağa. Koy üstüne tosu, Sonra koy malzemeleri. Yak ocağı ve başka bir tabakla bastır. Eskiden öyle yapıyordu annem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasar bence.
Ekmek arası ekmek yap o zaman ne bilm.Aga malzeme yok
Half life 1Laptop tost makinesi bile etmiyor en azından tost makinesinin işlevi var benim laptopun yok Zor kolay farketmez. Ama kanser olmasın. Kanser dediğim online oyunlardaki adamlar yüzünden gelen kanserlik değil. Zor olduğundan gelen kanserlik.
Bağımsız, arcade tarzı oyunları severim.