Oyun önerisi

yarış strateji ve futbol dışında herhangi bir şey hack and slash ve aksiyonu güzel olan bir oyun olabilir ama başta belirtiklerim dışındaki çoğu tür olur.
Dark Souls 3 kesinlikle öneririm. 25gb olması lazım. Orijinal almayacaksan eğer 14gb lık repack bulabilirsin.

teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok zor değil mi :/ benimde aklımda var da zorluğundan tırsıyorum.
Oyuna ilk giren için zorda 1-2 tane video izledikten sonra mekanikleri anlıyosun ordan sonrası zaten iplik gibi geliyor. İlk giren kişiler yaklaşık 50 saatte bitiriyor. Tecrübelilerde ise 5 saate kadar geriliyor. Kişinin oynayış stiline kalmış bir şey....

Oyuna ilk giren için zorda 1-2 tane video izledikten sonra mekanikleri anlıyosun ordan sonrası zaten iplik gibi geliyor. İlk giren kişiler yaklaşık 50 saatte bitiriyor. Tecrübelilerde ise 5 saate kadar geriliyor. Kişinin oynayış stiline kalmış bir şey....
deniycem bakalım

deniycem bakalım
Açık dünya seviyorsan eğer , The Elder Scrolls V : Skyrim kesinlikle öneririm. Pcnin performansı iyiyse eğer Special edition indirmeni söylerim. Legendary edition olan bug dolu.

Açık dünya seviyorsan eğer , The Elder Scrolls V : Skyrim kesinlikle öneririm. Pcnin performansı iyiyse eğer Special edition indirmeni söylerim. Legendary edition olan bug dolu.
bilgisayarım her türlü oyunu kaldırır da ne kadar yer kaplıyor

bilgisayarım her türlü oyunu kaldırır da ne kadar yer kaplıyor
Strateji oyunu seviyorsan eğer.
Command and Conquer , Age Of serisi , Hoi4 , Eu4 , Cities : Skylines , Civilization serisi , Company of Heroes gibi oyunlarda seni bayağı bi idare ettirir. Bunların boyutları çok büyük değil ama Age of'un definitive edition ları ve company of heroes 2 nin 30-40gb civarında olması lazım

o kadar çeşitlilik barındıran bir oyun için çok azmış
Ayrıca Rimworld de çok güzel bir strateji ve hayatta kalma oyunudur. Grafiklerine aldırmayın oyun boyutundan çok ayrıntı içermekte. Modlayıp nükleer tesis kurup millete atom attın mı tadından yenmez.

Strateji oyunu seviyorsan eğer.
Command and Conquer , Age Of serisi , Hoi4 , Eu4 , Cities : Skylines , Civilization serisi , Company of Heroes gibi oyunlarda seni bayağı bi idare ettirir. Bunların boyutları çok büyük değil ama Age of'un definitive edition ları ve company of heroes 2 nin 30-40gb civarında olması lazım

Ayrıca Rimworld de çok güzel bir strateji ve hayatta kalma oyunudur. Grafiklerine aldırmayın oyun boyutundan çok ayrıntı içermekte. Modlayıp nükleer tesis kurup millete atom attın mı tadından yenmez.
strateji oyunları sevmiyorum yinede saol.

strateji oyunları sevmiyorum yinede saol.
Rimworldu denemeni şiddetle tavsiye ediyorum, Strateji işi sana kalmış ama genel bakış olarak bir hayatta kalma ve yönetim oyunu. Ayrıca boyutuda çok düşük. Yanlış bilmiyorsam 300-400mb civarı olması lazım.

Rimworldu denemeni şiddetle tavsiye ediyorum, Strateji işi sana kalmış ama genel bakış olarak bir hayatta kalma ve yönetim oyunu. Ayrıca boyutuda çok düşük. Yanlış bilmiyorsam 300-400mb civarı olması lazım.
oyunun konusu ne tam olarak.

oyunun konusu ne tam olarak.
Belli bir konusu yok, bir kaç senaryodan birisini seçiyorsunuz. Senaryoya göre elinizdeki hayatta kalan kişi sayısı artıyor ve azalıyor, ayrıca teknolojidede ileri veya geri oluyorsunuz. Çok kompleks değil en basit senaryoda uzay geminiz bozuluyor ve 3 kişi hayatta kalıyor. Gemiden düşen sınırlı kaynaklarla kurulup düştüğünüz alanı (siz seçiceksiniz) kolonileştirip oraya bir base kurmak. Tabi gezegende sizden başkalarıda var , size düşman olan veya dost olan klanlar. Bunlarla arada gelen tüccarlar aracılığıyla yada senin oluşturacağın bir kervanla ticaret yapabiliyorsunuz. Arada sırada random olarak çıkan barış konferansları ile gerginliği azaltabiliyorsunuz. Oyunun strateji kısmı orası, hayatta kalma kısmı ise içinde olduğunuz haritadaki kaynakları ; bitince ise farklı haritalardan kaynakları kullanarak (oyun tile tile yani parsel parsel bi haritaya girmediğiniz sürece o harita oluşturulmuyor) bu kolonideki kafileye bir uzay gemisi inşa ederek yada gezegende düşmüş olanı bulup tamir ederek kurtarmaya çalışıyorsunuz. Bunları yaparken karakterlerin psikolojileridir , müptezelleridir , gelen yağma girişimleridir , tuttuğunuz prisonerları koloniye katıp yarar sağlamasıdır vs vs. gerçekten geniş çaplı bir oyun.

Geri