Neler Yeni

Oyun Önerme Konusu !!!

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Her Türden Oyunlara burda bahsedebilirsiniz ; (İndirime giren oyunları da buraya atabilirsiniz...) Herkes beğendiği oyunları yazarsa çok sevinirim ve oyunun ne hakkında olduğundan kısaca bahsederse Online olur Hikayeli olur hiç farketmez.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,036
İsim
Burak
Bu tarz çok konu açıldı bence pek uğraşma. Eğer ANA KONU açmaya çalışıyorsan.

• Beğen
Reaksiyonlar: tccc

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Her Türden Oyunlara burda bahsedebilirsiniz ; (İndirime giren oyunları da buraya atabilirsiniz...) Herkes beğendiği oyunları yazarsa çok sevinirim ve oyunun ne hakkında olduğundan kısaca bahsederse Online olur Hikayeli olur hiç farketmez.
strateji oyunu sevenler için steamde RİSK diye bir oyun var çok iyi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
RDR 2 fazla bir şey bahsetmeye gerek yok kısaca dünyanın en iyi oyunu.
Alın oynayın, aldırın oynattırın.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tarz çok konu açıldı bence pek uğraşma. Eğer ANA KONU açmaya çalışıyorsan.
Öyle bir amacım yok yakın zamanda oynayacak oyun pek bulamıyorum insanlar çok bilinen oyunlar dışında sevdiği oyunlar varsa burda önerebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Yiğit Cihan
days gone , death standing , witcher 3 , ac4 , SoT gibi oyunlar zevklidir ama kişiden kişiye değişir

ReaLive

80+
Kanka açıkcası 10 yaşında veledlerin olmadığı bir oyun arıyorsan kesinlikle rainbow six siege oynyabilirsin hem güzel hemde rahat

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
AC Unity.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/assassins-creed-unity-inceleme.920868/ zamanında kötü bir şekilde yazmış olsam da gideri var aslında.

Aslında adam akıllı bir inceleme yazsam olurdu ama nasipte yokmuş.

Bana göre en iyi ortamın, mekaniklerin olduğu oyundur. (Odyssey vs demeyin onları ben AC oyunundan saymıyorum pek.)

20 kişiye girip alayını biçme yok, istediğin yere hoplayıp zıplama yok strateji, durumu okuma ve plan oyunudur.

Buruş hissiyatı olsun, oyun mekanikleri olsun aşırı derecede iyi bana göre. Hikaye süper değil ama ben sevmiştim.

Hem ucuz hem sistem gereksinimleri düşük hemde Fenerbahçe'de Alex var daha ne olsun

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Kanka açıkcası 10 yaşında veledlerin olmadığı bir oyun arıyorsan kesinlikle rainbow six siege oynyabilirsin hem güzel hemde rahat
Kanka indirimde düşünüyorum.Böyle sardıracak bir oyun arıyorum pek arkadaşım yok bu yüzden tüm oyun türlerinden bahsetmelerini istedim herkesten

BALANCE

80+ Bronze
Herşeyin yenisi iyidir diyerek , Battlefield 2042

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,756
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom