Oyun Önerme Konusu !!!

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,079
Her Türden Oyunlara burda bahsedebilirsiniz ; (İndirime giren oyunları da buraya atabilirsiniz...) Herkes beğendiği oyunları yazarsa çok sevinirim ve oyunun ne hakkında olduğundan kısaca bahsederse Online olur Hikayeli olur hiç farketmez.

Bu tarz çok konu açıldı bence pek uğraşma. Eğer ANA KONU açmaya çalışıyorsan.

• Beğen
Reaksiyonlar: tccc
Her Türden Oyunlara burda bahsedebilirsiniz ; (İndirime giren oyunları da buraya atabilirsiniz...) Herkes beğendiği oyunları yazarsa çok sevinirim ve oyunun ne hakkında olduğundan kısaca bahsederse Online olur Hikayeli olur hiç farketmez.
strateji oyunu sevenler için steamde RİSK diye bir oyun var çok iyi

RDR 2 fazla bir şey bahsetmeye gerek yok kısaca dünyanın en iyi oyunu.
Alın oynayın, aldırın oynattırın.

Bu tarz çok konu açıldı bence pek uğraşma. Eğer ANA KONU açmaya çalışıyorsan.
Öyle bir amacım yok yakın zamanda oynayacak oyun pek bulamıyorum insanlar çok bilinen oyunlar dışında sevdiği oyunlar varsa burda önerebilir.

days gone , death standing , witcher 3 , ac4 , SoT gibi oyunlar zevklidir ama kişiden kişiye değişir

Kanka açıkcası 10 yaşında veledlerin olmadığı bir oyun arıyorsan kesinlikle rainbow six siege oynyabilirsin hem güzel hemde rahat

AC Unity.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/assassins-creed-unity-inceleme.920868/ zamanında kötü bir şekilde yazmış olsam da gideri var aslında.

Aslında adam akıllı bir inceleme yazsam olurdu ama nasipte yokmuş.

Bana göre en iyi ortamın, mekaniklerin olduğu oyundur. (Odyssey vs demeyin onları ben AC oyunundan saymıyorum pek.)

20 kişiye girip alayını biçme yok, istediğin yere hoplayıp zıplama yok strateji, durumu okuma ve plan oyunudur.

Buruş hissiyatı olsun, oyun mekanikleri olsun aşırı derecede iyi bana göre. Hikaye süper değil ama ben sevmiştim.

Hem ucuz hem sistem gereksinimleri düşük hemde Fenerbahçe'de Alex var daha ne olsun

Kanka açıkcası 10 yaşında veledlerin olmadığı bir oyun arıyorsan kesinlikle rainbow six siege oynyabilirsin hem güzel hemde rahat
Kanka indirimde düşünüyorum.Böyle sardıracak bir oyun arıyorum pek arkadaşım yok bu yüzden tüm oyun türlerinden bahsetmelerini istedim herkesten

Herşeyin yenisi iyidir diyerek , Battlefield 2042

Geri