Neler Yeni

Oyun oynamadan duramıyorum

Win7Multi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İstanbul Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi 1938.Sokak
İsim
Anonim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Bilişim
Instagram
tolgafiorinofani
Bilgisayardan oyun açmadan duramıyorum. Mesela eve geldiğimde ilk işim bilgisayarı açmak oluyor. Ders yapamıyorum. En çok oynadığım oyun Minecraft oldu, oyun rüyalarıma giriyor. O l*net olası oyunu açmadan duramıyorum. Bilgisayarı aldığıma pişman oldum. Birkaç sorum olacak:
1. bilgisayarı satmalı mıyım?
2. oyunu silmeli miyim?
3. PC bağımlılığından nasıl kurtulurum?
Alışkanlığım çok ilerlemiş. Nasıl kurtulabilirim?

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
mincraft bu yahu ne kadar oynanabilir otur bütün gün oyna 20 saat bidaha oynamazsın

MufasaBoss

80+ Bronze
Bilgisayardan oyun açmadan duramıyorum. Mesela eve geldiğimde ilk işim bilgisayarı açmak oluyor. Ders yapamıyorum. En çok oynadığım oyun Minecraft oldu, oyun rüyalarıma giriyor. O l*net olası oyunu açmadan duramıyorum. Bilgisayarı aldığıma pişman oldum. Birkaç sorum olacak:
2. oyunu silmeli miyim?
Bisiklet Sür

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Ad
Belli yerden sonra neredeyse hiç oynama isteğin olmuyor aslında.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Tuğra

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Tuğra
dostum olmaz hasmım yaşamaz.
sebebi şu senin oynadıgın minecraft ile benim oynadıgım çok farklı dünyalar sen tek oyunculu takılır arklarla survival girersin ben ise skyblock serverlarında rekabet etmekten oyunu bırakamıyorum o zevk o haz ayrı bir şey işte vds alıyorsun 20 tane afk atıyorsun hergün farm kasıyorsun bi yandan işleri kolaylaştırmak için kafayı tırlatmıştım javascript öğrenip kendime bot bile yaptım o derece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mmo mantıgı metin2 cileri bilirsin işte aynı düşün onlarda kılıç varsa bizde sp var yani

2. oyunu silmeli miyim?
hangi serverda oynuyorsunuz

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
mincraft bu yahu ne kadar oynanabilir otur bütün gün oyna 20 saat bidaha oynamazsın
arkadaşla survival oynadığım dönemler tek seferde 11 saati aşmıştım mod falan kurunca tadından yenmiyor
birde üstüne the hive girerdik mükemmel

Win7Multi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İstanbul Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi 1938.Sokak
İsim
Anonim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Bilişim
Instagram
tolgafiorinofani
sebebi şu senin oynadıgın minecraft ile benim oynadıgım çok farklı dünyalar sen tek oyunculu takılır arklarla survival girersin ben ise skyblock serverlarında rekabet etmekten oyunu bırakamıyorum o zevk o haz ayrı bir şey işte vds alıyorsun 20 tane afk atıyorsun hergün farm kasıyorsun bi yandan işleri kolaylaştırmak için kafayı tırlatmıştım javascript öğrenip kendime bot bile yaptım o derece.

mmo mantıgı metin2 cileri bilirsin işte aynı düşün onlarda kılıç varsa bizde sp var yani

hangi serverda oynuyorsunuz
Tek Başıma

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Tuğra
OHA AWITHTWOTWATWN kanki eger benim gibi bagımlı olsan okey diyecem tek oyunculuda nasıl bağımlı oluyorsun hocam sen sakın çok oyunculu seçeneğe tıklayıp bir servera girme hayatın kayar.

minecraft dosyalarından 2 - 3 şey sil versionstan falan oyun bozulsun girme oyuna yapmasıda zor :D.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,060
İsim
Qwerty1029384756
OHA AWITHTWOTWATWN kanki eger benim gibi bagımlı olsan okey diyecem tek oyunculuda nasıl bağımlı oluyorsun hocam sen sakın çok oyunculu seçeneğe tıklayıp bir servera girme hayatın kayar.

minecraft dosyalarından 2 - 3 şey sil versionstan falan oyun bozulsun girme oyuna yapmasıda zor :D.
Tekrar kurar o zaman. Sıkılması gerekiyor.

Top Bottom