- Konu Sahibi Konu Sahibi
ya ramlerden yada arkadaşın dediği gibi windows 11 buglarından herhaldeHani hem kayıt hem oyun hdd de olsa belki hdd yetememiştir oyun donmuştur o yüzdendir diyecemde ondanda değil
ya ramlerden yada arkadaşın dediği gibi windows 11 buglarından herhaldeHani hem kayıt hem oyun hdd de olsa belki hdd yetememiştir oyun donmuştur o yüzdendir diyecemde ondanda değil
Benimde arkadaş bugün rat yemiş hesaplar gitmiş aldım sonra kaspersky ile sileyim dedim silmeme izin vermedi sistemde usb aygıtları ssd devreye girer girmez iptal etti bende komple format attım mecburya ramlerden yada arkadaşın dediği gibi windows 11 buglarından herhalde
memtestte hata çıkmadı. bende aynı şekil virüs bulaştırmıştım dosyayı elleyemiyordum, diğer pc den antivirüs kurdumBenimde arkadaş bugün rat yemiş hesaplar gitmiş aldım sonra kaspersky ile sileyim dedim silmeme izin vermedi sistemde usb aygıtları ssd devreye girer girmez iptal etti bende komple format attım mecbur
Sıkıntımemtestte hata çıkmadı. bende aynı şekil virüs bulaştırmıştım dosyayı elleyemiyordum, diğer pc den antivirüs kurdum