Neler Yeni

Oyun oynarken oyunun veya komple bilgisayarın kapanması

Chemie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak KIZILAY
Merhabalar gördüğünüz sistemi alalı daha 3 ay gibi bir süre oldu, herhangi bir aşırı ısınma vs de olmamasına rağmen ve her şeyi güncel tutmama rağmen son 5-6 gündür lol oynarken veya cs oynarken oyunu direkt kapatıp masa üstüne dönüyor sonra tekrar oyuna dönüp devam ediyorum ya yine aynısını yapıyor ya da komple sistem kapanıp açılıyor. Sorunu araştırdığımda PSU ile alakalı olma ihtimalinden bahsetmiş herkes. Ben de bununla alakalı olabileceğini düşünüyorum çünkü oyunlara girdiğimde de kasanın ışıklarının da tam güçle yanamadığını fark ettim yani daha doğrusu örneğin kırmızı ışıktayken kasa aralarda beyaz ışıklar da çıkıyor oyun oynama sırasında. Sanıyorum ki kullanılan psu tüm bu sisteme yetmiyor veya direkt sorunlu. Ne yapabilirim?
SS'te yazmayıp lazım olabilecek bilgiler:
Kasa - Lian Li Lancool 205 Mesh Siyah Mid-Tower ATX Gaming Kasa
PSU - GamePower GP-650 APFC 14cm 80+ Bronze 650W Power Supply
Soğutucu - Rampage OCTAGON C50 Beyaz ARGB AM5/LGA1700 Uyumlu CPU Hava Soğutucusu
Ek fan - Lian Li UNI FAN P28 3x120mm Beyaz Kasa Fanı

Ek not: Bu kapanma sorununu benim fark ettiğim kadarıyla Nvidia Game Ready sürücüsü diye bir şey geldikten sonra oldu. Öncesinde studio driver mı kullanıyordu ondan emin değilin hatırlamıyorum. Fakat yayın da açan bir insanım bunu da göz önünde bulundurarak bununla alakalı da yorum yapabilirsiniz.

Ekler

• 1 - Kopya.png
    1 - Kopya.png
    37.4 KB · Hit: 8
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,311
Üyeler
161,262
Son üye