Neler Yeni

Oyun oynucak arkadaş (grup) arıyorum

Alomoncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ege Çelikçi
Selam, maalesef gerçek hayatta olduğu gibi sanal ortamda da asosyalim. Her oyunu kaldıran bilgisayarım var ama oyunları birlikte oynayabileceğim arkadaşım yok. Bana tavsiye verir misiniz nasıl sanal ortamda, oyunlarda arkadaş edinebilirim, ne konuda girişken olmalıyım ya da siz nasıl tanıştınız arkadaşlarınızla? Kafa dengi arkadaşlarım olmasını Discord'dan oyundan oyuna akmayı ben de çok istiyorum teşekkürler şimdiden.

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
Selam, maalesef gerçek hayatta olduğu gibi sanal ortamda da asosyalim. Her oyunu kaldıran bilgisayarım var ama oyunları birlikte oynayabileceğim arkadaşım yok. Bana tavsiye verir misiniz nasıl sanal ortamda, oyunlarda arkadaş edinebilirim, ne konuda girişken olmalıyım ya da siz nasıl tanıştınız arkadaşlarınızla? Kafa dengi arkadaşlarım olmasını Discord'dan oyundan oyuna akmayı ben de çok istiyorum teşekkürler şimdiden.
https://steamcommunity.com/id/Kinkof11/ ekle beni bari

525346

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
mr.esat
İlgilendiği Kategoriler
Counter Strike: Global Offensive
Gel, istediğin zaman gir. Arkadaşımla kurduğumuz kendi CS serverimiz. Canın sıkıldığında girebilirsin, yeni kurduk. Oyuncu sayısı az ama yine de bazı zamanlar oyuncu sayısı artıyor, belki denk gelirsin, eğlenebilirsin.
IP:

95.173.175.60​

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Oyun fokuslanarsan zaten online oyunlardan arkadas bulursun diye dusunuyorum

Alomoncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ege Çelikçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kafama denk bulamıyorum işte çoğu benden büyük oluyor aralarına almıyorlar veya aptalın teki çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun fokuslanarsan zaten online oyunlardan arkadas bulursun diye dusunuyorum
veya direk tek o oyunu oynayan biri çıkıyor

Gel, istediğin zaman gir. Arkadaşımla kurduğumuz kendi CS serverimiz. Canın sıkıldığında girebilirsin, yeni kurduk. Oyuncu sayısı az ama yine de bazı zamanlar oyuncu sayısı artıyor, belki denk gelirsin, eğlenebilirsin.
IP:

95.173.175.60​

girdim gruba kanks

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
kafama denk bulamıyorum işte çoğu benden büyük oluyor aralarına almıyorlar veya aptalın teki çıkıyor

veya direk tek o oyunu oynayan biri çıkıyor

girdim gruba kanks
yapacak çok işin yoksa fivem tavsiye ederim iyi arkadaşlıklar kurabilirsin ve genelde ekibe katılırsan baya bi süre gidersin o insanlarla benim çok var öyle

Alomoncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ege Çelikçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yapacak çok işin yoksa fivem tavsiye ederim iyi arkadaşlıklar kurabilirsin ve genelde ekibe katılırsan baya bi süre gidersin o insanlarla benim çok var öyle
yaşları çok büyük be

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Top Bottom