n7cati
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,210
- İsim
- Necati
Selamlar bazılarınız biliyordur belki bilmiyorum fakat yakın zamanda sistem aldım ama hem ekran kartı hemde psuda cw çıktı , hem kasa hem ekran kartını gönderdim 5 gün sonra sistem geri geldi fakat tek yaptıkları şey format atıp geri göndermek oldu, tekrar gönderdim bugün sabah aradım yine hiçbirşey yapılmadan geri göndermişler, pc kapalıyken bile ses geldiğnii söyledim bilmiyoruz biz yük altında baktık ses vardı ama normaldi diyorlar, şimdi sistemim tekrar gelicek ama yinede cızırtılar ile..
Bu tür seslere katlanamayan birisiyim 2 aydır sürekli 2 tane sistem ile uğraşıyorum gönder / teslim al yapıp duruyorum ve gerçekten hevesim kaçtı halbuki o kadar ekipman vs satın almıştım herseyi yenilemiştim ne yapayım sizce gerçekten ne oyun ne pc hevesi kaldı para ödememiş olsam göndermeyin sizde kalsın diyecektim ggene zaten hem kendilerini hem beni rezil ettiler param ile rezil oldum ..
Ayrıca GamingGen ile yaşadığım berbat süreci youtube 'a detaylı bir video olarak yükleyeceğim, alışveriş yapmanızıda önermem.
Bu tür seslere katlanamayan birisiyim 2 aydır sürekli 2 tane sistem ile uğraşıyorum gönder / teslim al yapıp duruyorum ve gerçekten hevesim kaçtı halbuki o kadar ekipman vs satın almıştım herseyi yenilemiştim ne yapayım sizce gerçekten ne oyun ne pc hevesi kaldı para ödememiş olsam göndermeyin sizde kalsın diyecektim ggene zaten hem kendilerini hem beni rezil ettiler param ile rezil oldum ..
Ayrıca GamingGen ile yaşadığım berbat süreci youtube 'a detaylı bir video olarak yükleyeceğim, alışveriş yapmanızıda önermem.