Neler Yeni

Oyun& Pc Hevesim Kaçtı

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Selamlar bazılarınız biliyordur belki bilmiyorum fakat yakın zamanda sistem aldım ama hem ekran kartı hemde psuda cw çıktı , hem kasa hem ekran kartını gönderdim 5 gün sonra sistem geri geldi fakat tek yaptıkları şey format atıp geri göndermek oldu, tekrar gönderdim bugün sabah aradım yine hiçbirşey yapılmadan geri göndermişler, pc kapalıyken bile ses geldiğnii söyledim bilmiyoruz biz yük altında baktık ses vardı ama normaldi diyorlar, şimdi sistemim tekrar gelicek ama yinede cızırtılar ile..

Bu tür seslere katlanamayan birisiyim 2 aydır sürekli 2 tane sistem ile uğraşıyorum gönder / teslim al yapıp duruyorum ve gerçekten hevesim kaçtı halbuki o kadar ekipman vs satın almıştım herseyi yenilemiştim ne yapayım sizce gerçekten ne oyun ne pc hevesi kaldı para ödememiş olsam göndermeyin sizde kalsın diyecektim ggene zaten hem kendilerini hem beni rezil ettiler param ile rezil oldum ..

Ayrıca GamingGen ile yaşadığım berbat süreci youtube 'a detaylı bir video olarak yükleyeceğim, alışveriş yapmanızıda önermem.

Aaahmt

80+ Silver
Selamlar bazılarınız biliyordur belki bilmiyorum fakat yakın zamanda sistem aldım ama hem ekran kartı hemde psuda cw çıktı , hem kasa hem ekran kartını gönderdim 5 gün sonra sistem geri geldi fakat tek yaptıkları şey format atıp geri göndermek oldu, tekrar gönderdim bugün sabah aradım yine hiçbirşey yapılmadan geri göndermişler, pc kapalıyken bile ses geldiğnii söyledim bilmiyoruz biz yük altında baktık ses vardı ama normaldi diyorlar, şimdi sistemim tekrar gelicek ama yinede cızırtılar ile..

Bu tür seslere katlanamayan birisiyim 2 aydır sürekli 2 tane sistem ile uğraşıyorum gönder / teslim al yapıp duruyorum ve gerçekten hevesim kaçtı halbuki o kadar ekipman vs satın almıştım herseyi yenilemiştim ne yapayım sizce gerçekten ne oyun ne pc hevesi kaldı para ödememiş olsam göndermeyin sizde kalsın diyecektim ggene zaten hem kendilerini hem beni rezil ettiler param ile rezil oldum ..

Ayrıca GamingGen ile yaşadığım berbat süreci youtube 'a detaylı bir video olarak yükleyeceğim, alışveriş yapmanızıda önermem.
Sürecin başından beri sizin pcnin durumundan haberim var aynı dönemde sistem satın aldık senin adına gerçekten çok üzülmüştüm
cw benim sistemde yok sandım bende de varmış :( pek takmamaya çalışıyorum zevkini çıkarmaya çalışıyorum ama bende oyunlardan sıkıldım sanırım nerdeyse 50 tane kaliteli oyun var fakat 3-5 dakika dayanamayıp çıkıyorum bende de bi sıkılma durumu var.
Çok geçmiş olsun çözüm yok gibi ama zevk almaya çalışmamız lazım

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Cw nedir? iİnternette bulamadım da.

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
coil whine: ekran kartından psudan vs cızırdama benzeri bir ses gelmesine deniyor bobinlerle falan alakalıymış sanırım performansa etkisi var mı yok mu bi fikrim yok fakat sesten rahatsız olanlar olabiliyor
Hm ben de psu da vardı. horlama gibiydi ama tam da öyle diyemem ama kendi kendine geçti nedense.

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
Mağazalarına gidip sıkıştırabilirsin. Böyle bir durumla karşılaşsam kafalarında parçalamayı tercih ederdim.

CptSpork

80+ Bronze

Gaming.gen ile ben de bir deneyim yaşadım monitörle ilgili. Bizzat teknik desteklerine gidip konuşmanızı, ısrarcı olmanızı öneririm o zaman çözüyorlar.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mağazalarına gidip sıkıştırabilirsin. Böyle bir durumla karşılaşsam kafalarında parçalamayı tercih ederdim.
İstanbulda değilim maalesef hocam:/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gaming.gen ile ben de bir deneyim yaşadım monitörle ilgili. Bizzat teknik desteklerine gidip konuşmanızı, ısrarcı olmanızı öneririm o zaman çözüyorlar.
Farklı ilde olmasam giderim fakat elimden birsey gelmiyor gerçekten sıkıldım pc işleriyle uğraşmaktan, ne heves kaldı ne istek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürecin başından beri sizin pcnin durumundan haberim var aynı dönemde sistem satın aldık senin adına gerçekten çok üzülmüştüm
cw benim sistemde yok sandım bende de varmış :( pek takmamaya çalışıyorum zevkini çıkarmaya çalışıyorum ama bende oyunlardan sıkıldım sanırım nerdeyse 50 tane kaliteli oyun var fakat 3-5 dakika dayanamayıp çıkıyorum bende de bi sıkılma durumu var.
Çok geçmiş olsun çözüm yok gibi ama zevk almaya çalışmamız lazım
Kendin tek tek topla diyen kişileri dinleseydim keşke , 2. El coil whine olmayan bi kart bulurdum belki şimdi hiç hevesim kalmadı eğer hallolursads bir tek lol yükleyeceğim zaten oda arkadaşlarla ara sıra girmek için daha oyun felan oynamam gibime geliyor:/

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,766
İsim
Oğuz
Cw normal bir şey aslında.
Gülenler niye gülmüş ? Çok rahatsız edici olmadığı sürece CW normal bir şey. Kulaklık takınca bir şey duymassın zaten, performansa da etkisi yok. Uçak gibi olan monsterdan iyidir.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Gülenler niye gülmüş ? Çok rahatsız edici olmadığı sürece CW normal bir şey. Kulaklık takınca bir şey duymassın zaten, performansa da etkisi yok. Uçak gibi olan monsterdan iyidir.
Hocam tamam ama millet o kadar para ödüyor bu sesi duyup rahatsız olmak zorunda değilki bence hiç normal değil

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Şuan Google'da bile ve yapan bir ekran kartım var ama kulaklık takiyorum gidiyor

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,766
İsim
Oğuz
Hocam tamam ama millet o kadar para ödüyor bu sesi duyup rahatsız olmak zorunda değilki bence hiç normal değil
Evet orası doğru mesela arkadaşta var fakat çok az, odaklanmayınca duyulmuyor bile. Seninkinin videosu olmadan anlayamadığım için genel olarak CW'ye normal dedim. Yine de pc yeniyse, yenisiyle değiştirmeye uğraşabilirsin.

Top Bottom