Neler Yeni

Oyun Projem - Depth of Space

Critaes

80+ Bronze
mermi barı aslında silah seçme kısmının üstünde, fakat sanırım pek belli olmuyor bu yüzden değiştireceğim, diğer söylediklerinizi de gözden geçirip uygulayacağım, önerileriniz için teşekkür ederim hocam
Hocam bende ileride bunu yapmak istiyorum şuan boş zamanlarımda kendimi geliştirmeye calisiyorum. C# dili öğrenmekle başladım, doğru bir seçenek mi oyun geliştirme için. Blender dersleri de aliyorum bir yandan ben de ama unity veya unreal engine e hiç bakmadım önce c# da belli bir seviyeye gelmek istiyorum. Tavsiyen nelerdir.

Yahyahbp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yahya
Hocam bende ileride bunu yapmak istiyorum şuan boş zamanlarımda kendimi geliştirmeye calisiyorum. C# dili öğrenmekle başladım, doğru bir seçenek mi oyun geliştirme için. Blender dersleri de aliyorum bir yandan ben de ama unity veya unreal engine e hiç bakmadım önce c# da belli bir seviyeye gelmek istiyorum. Tavsiyen nelerdir.
tavsiyem, başlangıçta C# öğrenip Unity oyun motoru ile oyun geliştirmek. İlerleyen zamanlarda kendinizi geliştirdiğinizde Blueprint kodlamayı öğrenebilir ve Unreal Engine kullanabilirsiniz. Tabi bu size kalmış isterseniz sadece Unity kullanıp kariyerinize devam edebilirsiniz.

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
M.Rüzgar Özen
Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı depth of space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek hayatta da var olan gliese 581g adlı bir gezegende geçiyor. Oyunda bahsettiğim gezegende savaşarak hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Oyun için bir senaryo da hazırladım ve oyunun senaryosunu yazmam 2-3 haftamı aldı. Şu ana kadar oyunun henüz %20'sini tamamladım diyebilirim. Oyunun ekran görüntülerini de bırakıyorum. Sizden oyunum hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum.
Ultrakill'i andırdı bana, eğer bir stüdyo kurucaksanız bende çalışmalara katılmak isterim.

Top Bottom