Oyun setupı 4 saat normal mi?

Hocam birde kartını rtx ise dlss desteği yok crack Li versiyonlarda
Problem değil hocam yüksek ayar takıntım yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk torrent deneyimi için İngilizce siteler kullanmayın. mazallah yanlış sitelerden indirirsiniz. trojan girer.
Tr sitesinden indirdim zaten. Fitgirl linkini kendileri koymuş

Yani tamam korsan kullanırsın eyvallah diyorum ona artık ama, ŞU OYUNU BARİ KORSAN KULLANMAYIN BE KARDEŞİM YA, AYIPTIR GÜNAHTIR. EPİCDE 90 TL OLDU KIÇIMI YIRTTIM GİDİN ALIN DİYE

• Üzgün
Reaksiyonlar: B0ra
Yani tamam korsan kullanırsın eyvallah diyorum ona artık ama, ŞU OYUNU BARİ KORSAN KULLANMAYIN BE KARDEŞİM YA, AYIPTIR GÜNAHTIR. EPİCDE 90 TL OLDU KIÇIMI YIRTTIM GİDİN ALIN DİYE
Sahibi geldi kaçın. Güncel epicte 90sa alayım akşama zaten

Sahibi geldi kaçın. Güncel epicte 90sa alayım akşama zaten
Şuan da 90 değildir, o zaman hem indirim hem kupon vardı o yüzden o kadar ucuzdu. Madem indirdin 2-3 saat oyna beğenirsen satın al mutlaka !

Şuan da 90 değildir, o zaman hem indirim hem kupon vardı o yüzden o kadar ucuzdu. Madem indirdin 2-3 saat oyna beğenirsen satın al mutlaka !
Dediğim gibi zaten ilk torrentim. Normalde aile paylaşımıyla oynayacaktım yok olmuyor. Abartıldığı kadar varsa alırım zaten online için de

RDR2 olduğundan değilde, 90 tl'ye düştüğü için bencede korsan oynanmamalı.

Dediğim gibi zaten ilk torrentim. Normalde aile paylaşımıyla oynayacaktım yok olmuyor. Abartıldığı kadar varsa alırım zaten online için de
Aile paylaşımı neden olmadı?

RDR2 olduğundan değilde, 90 TL'ye düştüğü için bencede korsan oynanmamalı.

Aile paylaşımı neden olmadı?
Rockstar bağlantılı olduğu için olmuyormuş.

Bişey dicem. Sizene? Banane? Onlara ne?

Geri