xiaomi pad mini iyidirArkadaşlar herkese ilk öncelikle merhaba yakın zamanda sadece oyun için tablet almayı düşünüyorum arkadaşlarımla takılmak eğlenmek için tablet önerilernizi alabilir miyim?
İşlemci baya sağlam , MTK 9400+ Mediatek in en sağlam amiral gemisi işlemcilerinden.acaba performansı nasıl güzel mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
redmagic astra sanırım türkiye de yok diye biliyorum bir de 18k aşıyor
30-40k lık cihazlardan tek farkı ekranı 8.8 olması.acaba performansı nasıl güzel mi
redmagic astra sanırım türkiye de yok diye biliyorum bir de 18k aşıyor
Xiaomi pad 7peki hocam sizce pubg mobile gibi oyunlar ısınma veya fps sorunları yaşar mıyım
Yazılımsal kısıtlama yapmadılarsa o işlemci sabit 120 fps i rahat verir. Yeni çıkmış bir model , termal olarak ne kadar iyi bilmiyorum incelemesine bakmadım. İnternette illa ki oyun ve sıcaklık testleri vardır.peki hocam sizce pubg mobile gibi oyunlar ısınma veya fps sorunları yaşar mıyım
peki hocam ben bi bakayımYazılımsal kısıtlama yapmadılarsa o işlemci sabit 120 fps i rahat verir. Yeni çıkmış bir model , termal olarak ne kadar iyi bilmiyorum incelemesine bakmadım. İnternette illa ki oyun ve sıcaklık testleri vardır.
iyi mi hocam pad 7Xiaomi pad 7
Evet çok iyipeki hocam ben bi bakayım
iyi mi hocam pad 7