Oyun yapmak için ekip topluyorum

Amacım COD serileri gibi hikayeli savaş oyunları çıkartmak şuanda üzerinde çalıştığım bir oyun var ama tek başıma yapmam çok zor o yüzden bir ekip kurmak istiyorum. Ekibimiz için gerekli olan elemanlar:

Unity Coder
Unity 3D Artist
Map Designer
Sound Designer

Bu konular üzerinde bilgisi olan arkadaşlar ulaşırsa sevinirim.

Discord: enluess xll#8856
Instagram: w_enes.cevik

Not: Bu işe yeni başlamış tecrübe kazanmak isteyen her hangi bir yerde çalışmayan arkadaşlar ulaşırsa sevinirim.
Ne zaman başlanacak projeye?

Takıma katılmak isterim fakat şu an aktif olarak bir şirkette çalışıyorum. Boş vakitlerimde katkıda bulunmak isterim. Algoritma çözümleme yeteneğime oldukça güveniyorum. Kod tarafında destek olabilirim.

Takıma katılmak isterim fakat şu an aktif olarak bir şirkette çalışıyorum. Boş vakitlerimde katkıda bulunmak isterim. Algoritma çözümleme yeteneğime oldukça güveniyorum. Kod tarafında destek olabilirim.
Discord veya instagram üzerinden ulaşrısanız çok mutlu olurum : )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne zaman başlanacak projeye?
Projeye yavaştan başladık (silah assetleri, mekanikler vb.)

Amacım COD serileri gibi hikayeli savaş oyunları çıkartmak şuanda üzerinde çalıştığım bir oyun var ama tek başıma yapmam çok zor o yüzden bir ekip kurmak istiyorum. Ekibimiz için gerekli olan elemanlar:

Unity Coder
Unity 3D Artist
Map Designer
Sound Designer

Bu konular üzerinde bilgisi olan arkadaşlar ulaşırsa sevinirim.

Discord: enluess xll#8856
Instagram: w_enes.cevik

Not: Bu işe yeni başlamış tecrübe kazanmak isteyen her hangi bir yerde çalışmayan arkadaşlar ulaşırsa sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi geceler bro bende oyun yapma meraklısıyımda hala bu fikre sıcak bakıyorsan yada bu düşüncen hala gecerlıyse bende katılmak istiyorum fakat üniversite öğrencisiyim her zaman müsait olamıyorum senin için sorun olurmu istagramını bulamadım bi şekilde geri dönüş yaparsan sevinirim

Son düzenleme:
Geri