reis oyun yapmayi dusunuyorsan bu konularda bilginde vardir e bilgin varsa da hangi oyun motoru icin nasil bi ekran karti isini gorur onu da yine sen bilirsin ayriyeten bence bu tip isler icin Nvdia daha iyi bir tercih olur tabii kiBen oyun yapmayı düşünüyorum unreal engine de fakat ekran kartı nvidea mi amd mi olsun karar veremiyorum hangisi daha fazla performans verir acaba oyun motorlarında bir bilginiz varmı
Not: arada oyun da oynarım
Neden daha iyi olur iştereis oyun yapmayi dusunuyorsan bu konularda bilginde vardir e bilgin varsa da hangi oyun motoru icin nasil bi ekran karti isini gorur onu da yine sen bilirsin ayriyeten bence bu tip isler icin Nvdia daha iyi bir tercih olur tabii ki
dostum nvidia nın teknolojileri oyun yapmak konusunda daha doğrusu iş konusunda amd den daha ötede bu yüzden nvidia almak iş yapıcaksan şart gibi bir şeyNeden daha iyi olur işte
nvidiaBen oyun yapmayı düşünüyorum unreal engine de fakat ekran kartı nvidea mi amd mi olsun karar veremiyorum hangisi daha fazla performans verir acaba oyun motorlarında bir bilginiz varmı
Not: arada oyun da oynarım
Ya benim aklımı karıştıran şu nvidia bu konuda daha iyi ama amd den o fiyata daha iyi model ekran kartı alabiliyorsundostum nvidia nın teknolojileri oyun yapmak konusunda daha doğrusu iş konusunda amd den daha ötede bu yüzden nvidia almak iş yapıcaksan şart gibi bir şey
Daha iyi model alabilirsin ama sadece oyun konusunda.Tasarim, yayın konusunda Nvidiayi geçemez hiçbir marka şu an.Ya benim aklımı karıştıran şu nvidia bu konuda daha iyi ama amd den o fiyata daha iyi model ekran kartı alabiliyorsun
kanka ekran kartı gücüne bakarsan öyle oyun opynayacaksan zaten amd al 3060 fiyatına 3070 rakibi alıyorsun amd tarafında ama sen oyun yapıcam diyorsun iş kısmında nvidianın cuda çekirdekleri vs olsun çok daha iyiler ki bende amd kullanıyorum oyun yapmıyorum ama yazılım yaptığım için arada sıkıntı çıakrtsada işimi görüyor ama kesinlikle sadece iş için kullancak olsaydım nvidia alırdımYa benim aklımı karıştıran şu nvidia bu konuda daha iyi ama amd den o fiyata daha iyi model ekran kartı alabiliyorsun
Daha iyi model alabilirsin ama sadece oyun konusunda.Tasarim, yayın konusunda Nvidiayi geçemez hiçbir
Sadece iş yapmiyacağım ama nvidia hem oyunda oynatır galiba ben kararımı verdim saolunkanka ekran kartı gücüne bakarsan öyle oyun opynayacaksan zaten amd al 3060 fiyatına 3070 rakibi alıyorsun amd tarafında ama sen oyun yapıcam diyorsun iş kısmında nvidianın cuda çekirdekleri vs olsun çok daha iyiler ki bende amd kullanıyorum oyun yapmıyorum ama yazılım yaptığım için arada sıkıntı çıakrtsada işimi görüyor ama kesinlikle sadece iş için kullancak olsaydım nvidia alırdım
dostum oyun da oynatır zaten sadece oyun oynayacaksan amd mantıklı onun dışında değilSadece iş yapmiyacağım ama nvidia hem oyunda oynatır galiba ben kararımı verdim saolun
Amd kartlardan uzak dur.Sadece iş yapmiyacağım ama nvidia hem oyunda oynatır galiba ben kararımı verdim saolun