B Berto35 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Bertan 8 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 MehmetV2 yazmış: memtest86 yapıp error verdiyse sıkıntı ramdedir zaten bir de tek tek deneyin ramleri Devamı için tıklayın... Allah razı olsun kral bozuk Ram ı buldum şuan 4 GB ile sorun çıkarmıyor peki ne yapmalıyım şuan
MehmetV2 yazmış: memtest86 yapıp error verdiyse sıkıntı ramdedir zaten bir de tek tek deneyin ramleri Devamı için tıklayın... Allah razı olsun kral bozuk Ram ı buldum şuan 4 GB ile sorun çıkarmıyor peki ne yapmalıyım şuan
MehmetV2 80+ Silver Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 2,064 Dahası Reaksiyon skoru 1,232 Konum Mehmet Yılmaz İsim Mehmet emre börekçi 8 Ağustos 2021 #15 Berto35 yazmış: Allah razı olsun kral bozuk Ram ı buldum şuan 4 GB ile sorun çıkarmıyor peki ne yapmalıyım şuan Devamı için tıklayın... öteki ram bozuksa yapabileceğin bir şey yok istersen yenisni alabilirsin
Berto35 yazmış: Allah razı olsun kral bozuk Ram ı buldum şuan 4 GB ile sorun çıkarmıyor peki ne yapmalıyım şuan Devamı için tıklayın... öteki ram bozuksa yapabileceğin bir şey yok istersen yenisni alabilirsin
B Berto35 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Bertan 8 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 MehmetV2 yazmış: öteki ram bozuksa yapabileceğin bir şey yok istersen yenisni alabilirsin Devamı için tıklayın... Sağolsın tekrardan teşekkürler ederim
MehmetV2 yazmış: öteki ram bozuksa yapabileceğin bir şey yok istersen yenisni alabilirsin Devamı için tıklayın... Sağolsın tekrardan teşekkürler ederim