Neler Yeni

oyuna girdimde 1 saat sonra pc kapanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Talha Taşçı
Rica ederim en kötü sorun ekran kartında değilse bile yenilemiş olursunuz 2. Elden satarsınız
Aklımda 3060 12gb ta geçmek vardı bahanesi oldu bu sorun ne illet bı sorunmuş neyden oldunu bile anlaması zor

Berkarda

80+ Silver
psu yada işlemci ekran kartı sıcaklığı olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Talha Taşçı
psu yada işlemci ekran kartı sıcaklığı olabilir
İşlemciyi test etmedim onu edicem bugün occtde hem ekran kartı hem psu test ettim 30 ar dakika kapanmadı çok garip süreyi artırıp denicem olmadı bide ekran kartı sıcaklığım maks 65 derece felan oluyor onla alakalı oldunu sanmiyorum yani sıcaklıkla işlemci sıcaklığımda maks 62 derece felan oyunda

Berkarda

80+ Silver
İşlemciyi test etmedim onu edicem bugün occtde hem ekran kartı hem psu test ettim 30 ar dakika kapanmadı çok garip süreyi artırıp denicem olmadı bide ekran kartı sıcaklığım maks 65 derece felan oluyor onla alakalı oldunu sanmiyorum yani sıcaklıkla işlemci sıcaklığımda maks 62 derece felan oyunda
psu olabilir psunuz ne

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Talha Taşçı
tüm oyunlarda oluyor mu bu ve pc yenimi aldınız
Evet tüm oyunlarda oluyor yeni almadım alalı 3 yıl oluyor 2020 nin Ocak ayında almıştım sistemi bu sorun yaklaşık bir aydır var ve halen çözemedim msi afterburner üzerinden oyun oynarken değerlerde görünürmü psu kullanimi

Berkarda

80+ Silver
Evet tüm oyunlarda oluyor yeni almadım alalı 3 yıl oluyor 2020 nin Ocak ayında almıştım sistemi bu sorun yaklaşık bir aydır var ve halen çözemedim
pc içini açıp foto atabilirsmisiniz belki temiz değildir diye aniden ısınıyor olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

temizlik ve macun önemli çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Talha Taşçı
Evet dediniz gibi pcim tozlu bu aralar bakım yapmadım ama tozdan bı anda sıcaklık artarmiki foto attim macunda bı bir yılı geçmiştir sürmeyeli ama kernel power hatasının bunların yapacağını pek düşünmüyorum hocam ya ekran kartı yada psu arızalı gibi benim işlemcide arıza olurmu bilmiyorum ama

Ekler

• IMG_20230726_061903.jpg
    IMG_20230726_061903.jpg
    2.9 MB · Hit: 46
Son düzenleme:

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
BehzatÇ
Kanka aoğutucuyu ne zaman aldın?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,986
İsim
Emre Zengin
oyuna girdimde 1 saat içinde pc kapanıyor ve yeniden açılıyor
denediklerim
hızlı başlatmayı kapattım işe yaramadı
ramleri memtest 86 ile kontrol ettim ramler sağlam çıktı
occtde işlemci ve psuda 30 dakika test ettim bişi çıkmadı
ekran kartını soktum teste 2 dakikada pc dondu sorun cidden ekran kartımı anlamadım
diskleri taradım 2 side yeşil çıktı
sistem
i5 10400f
msi h410m a pro
gtx 1660 super msi ventus
team force tuf vulcan 3200 mhz ram
pny cs 900 1 tb adata su 630 480 gb ssd
psı corsair cw 550 watt
sorun eğer ekran kartında ise ekran kartı bile değiştirmeye razıyım yeterki donmasın
bide kernel power 41 63 diye bi hata veriyor pc
PSU'dan çıkan diğer PCIe Power kablosunu takıp aynı sorunun olup olmayacağını dener misin?

Berkarda

80+ Silver
Evet dediniz gibi pcim tozlu bu aralar bakım yapmadım ama tozdan bı anda sıcaklık artarmiki foto attim macunda bı bir yılı geçmiştir sürmeyeli ama kernel power hatasının bunların yapacağını pek düşünmüyorum hocam ya ekran kartı yada psu arızalı gibi benim işlemcide arıza olurmu bilmiyorum ama

bi temizleyin pcyi ben her sene macun değiştiriyorum parçaları çıkarıp kasayı suya sokarım ben

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Talha Taşçı
Kanka aoğutucuyu ne zaman aldın?
Alalı a
PSU'dan çıkan diğer PCIe Power kablosunu takıp aynı sorunun olup olmayacağını dener misin?
Hocam ben o kadar teknik şeylerden anlamıyorum ne yalan konuşuyum sırayla ilk psu Alcam düzelmezse bide ekran kartı alırım

bi temizleyin pcyi ben her sene macun değiştiriyorum parçaları çıkarıp kasayı suya sokarım ben
Temizlicem hocam şu sorunu düzeltmeye çalışıyorum düzelse direk bakımını yaparım

Top Bottom