AlınırOyuncu Koltuğu Alınır Mı alınırsa hangisi alınır tavsiye alabilirim max 4k bütçe
uzun süre pcdeyim, oyun vs. hele yazın.
Hawk fab aldım gayet memnunum pc başındayken bel ağrılarım oluyordu, sağolsun kalmadı. Ya seni her gördüğümde gözlerimde ışıltı oluyor, herkes bilmez kenshiniOyuncu Koltuğu Alınır Mı alınırsa hangisi alınır tavsiye alabilirim max 4k bütçe
o senin ışıltın kankam eyvallahHawk fab aldım gayet memnunum pc başındayken bel ağrılarım oluyordu, sağolsun kalmadı. Ya seni her gördüğümde gözlerimde ışıltı oluyor, herkes bilmez kenshini
benimde bel ağrısı oluyo arada sanırım o yüzdenHawk fab aldım gayet memnunum pc başındayken bel ağrılarım oluyordu, sağolsun kalmadı. Ya seni her gördüğümde gözlerimde ışıltı oluyor, herkes bilmez kenshini
Hawk aldıktan sonra kendimi koltuğa yapıştırıp kullandım ne yalan söyleyim. Başka türlü düzgün oturmuyoruzo senin ışıltın kankam eyvallah))
hawk bende düşünüyorum en uygun fiyatli o galiba hem fp olarak, 3,399 a geliyor Naysla.
XDrivenin görünüşü baya iyi ama o da 4,5k falan beni aşıyo yani hawk mı almalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
benimde bel ağrısı oluyo arada sanırım o yüzden
Deri ve rampage almada ne alırsan al düşmanınız varsa vodafon hat rampage ekipman ek olarakta sigaraya başlatın gerisi gelir zatenOyuncu Koltuğu Alınır Mı alınırsa hangisi alınır tavsiye alabilirim max 4k bütçe
@angel_eyehawk hakkında baya kötü yorum yapmıs bi arkadaş bir yerde hawk kullanan bilgi verebilir mi
amortisör kötü bel desteği kötü vs denilmiş