Yardım Oyuncu koltuğu almaya değer mi ?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
382
Arkadaşlar normalde sandalye kullanıyorum pc başında. Fakat konfor olarak oyuncu koltuğu daha mı iyi olur sizce ? Endişe ettiğim tek bir şey var , ben baya absürt şekilde oturuyorum. Geriye yaslanıp ayağımı masaya koyuyorum çoğu zaman. Bu yüzden de oyuncu koltuğunu aldıktan sonra kırar mıyım acaba diye düşünüp vazgeçiyorum. Aklımda Zio markası var. Dayanıklı olur mu sizce ? Bugüne kadar oturduğum sandalyelerin çoğunu kırmış bulunmaktayım. Veya 2. seçenek olarak ikea markus düşünüyorum.

Son düzenleme:
Koltuklar dayanıklı olur o konuda merakın olmasın ama yine de zorlama derim. Oyuncu koltuğu evet uzun süreler pc başında geçiriyorsan kesinlikle alınması gereken bir şey bence. F/p olarak hawk fab öneririm 10k bütçelere çıkıyorsanız bundan daha iyileri var ama o konuda öneri yapamıyorum.

Tam benim pozisyonlarda oturuyormuşsun hawk v4 müydü neydi onu aldım 1.5-2 senede kırdım kaynattırdım iş yerinde yine kırıldı en son arkadaşıma verdim o zayıf güzelce kaynattırdı kullanıyor ha rahat mıydı rahattı ama şu anda ben normal oturma odalarında bulunan tekli berjer koltuklardan kullanıyorum baya geniş 1.95cm 130kiloyum oyuncu koltukları halt yemiş benden sana tavsiye çek bitane berjer keyfine bak

Tam benim pozisyonlarda oturuyormuşsun hawk v4 müydü neydi onu aldım 1.5-2 senede kırdım kaynattırdım iş yerinde yine kırıldı en son arkadaşıma verdim o zayıf güzelce kaynattırdı kullanıyor ha rahat mıydı rahattı ama şu anda ben normal oturma odalarında bulunan tekli berjer koltuklardan kullanıyorum baya geniş 1.95cm 130kiloyum oyuncu koltukları halt yemiş benden sana tavsiye çek bitane berjer keyfine bak
Evet oturma rahatlığı konusunda o oturma grubundaki koltukları kimse geçemiyor ama pc kullanıyorken ergonomi de şart dolayısıyla oyuncu koltuğu alınıyor. Ben de o koltuklardan kullandım ama çok düşüktü örneğin masadaki monitöre kafamı kaldırarak bakıyordum ve yükseklik ayarı da yoktu ama aşırı rahat oluyordu pc başında yatar pozisyonda oyun oynuyordum resmen 😄

Arkadaşlar normalde sandalye kullanıyorum pc başında. Fakat konfor olarak oyuncu koltuğu daha mı iyi olur sizce ? Endişe ettiğim tek bir şey var , ben baya absürt şekilde oturuyorum. Geriye yaslanıp ayağımı masaya koyuyorum çoğu zaman. Bu yüzden de oyuncu koltuğunu aldıktan sonra kırar mıyım acaba diye düşünüp vazgeçiyorum. Aklımda Zio markası var. Dayanıklı olur mu sizce ? Bugüne kadar oturduğum sandalyelerin çoğunu kırmış bulunmaktayım.
Pcde çok vakit geçiriyorsan farz. Bunu eve mobilya almak gibi düşün ya, ailen salonda oturuyor rahat koltuklar alıyor senin de konfor alanın pc daha rahat hissetmelisin keza sağlık açısından da uzun süre sandalyeye oturmak iyi değil.

Pcde çok vakit geçiriyorsan farz. Bunu eve mobilya almak gibi düşün ya, ailen salonda oturuyor rahat koltuklar alıyor senin de konfor alanın pc daha rahat hissetmelisin keza sağlık açısından da uzun süre sandalyeye oturmak iyi değil.
Söylediğiniz şey çok mantıklı geldi. Alacam sanırım. Aklımda Zio var bu arada. İyi midir bu marka ?

Zio alma dostum ben Venom XL kullanıyorum, konfor falan hakgetire ve kaliteli malzemeside yok.

Ben şuan Hawkın future serisini kullanıyorum 183 105 kg olarak bende absürt hareketlerde kullanıyorum bazen tam yaslanarak uzanıyorum bazen ayaklarımı masanın üzerine atıyorum 1 ay olacak alalı bir sorun çıkmadı daha henüz gıcırdama sesi oluşmadı. Hawk Future alabiliyorsan al gitsin üzmez

şu oyuncu koltuklarında rahat edemeyen bir benim herhalde :ROFLMAO: bence almadan önce bi mağazada dene ben de oyuncu koltuğu almaya diye çıktım ortopedik ofis koltuğunda karar kıldım

şu oyuncu koltuklarında rahat edemeyen bir benim herhalde :ROFLMAO: bence almadan önce bi mağazada dene ben de oyuncu koltuğu almaya diye çıktım ortopedik ofis koltuğunda karar kıldım
bana da ikea markus daha iyi olur gibi geliyor. karar veremedim valla. deneme şansım yok bu arada küçük bir yerdeyim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,234
Üyeler
183,809
Son üye
random987
Geri