eskisini bana verebılırsın taburede oturmaktan kambur oldum171 boyunda 122 kgyim. Çok ani kg aldığımdan şu an ki oyuncu koltuğuna rahat sığamıyorum. Rahat sığabileceğim ve terletme yapmayan koltuk önerir misiniz?
dogum gunume ozel ındırım yaparsınSatmayı düşünüyorum zaten şu an maks taşıma kapasitesinide geçtı. Kırılsın istemem.
o kilom eskiydi. sonra bi bakmışım sonuç. Bi de ayıptır söylemesi, fast food epey epey fazla yemeye başlamıştım. Kaçınılmaz sonuç.dogum gunume ozel ındırım yaparsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada sen 80 kg degıl mıydın 2 hafta once
2 haftada 40 kılo alman ımkansız deıl mıo kilom eskiydi. sonra bi bakmışım sonuç. Bi de ayıptır söylemesi, fast food epey epey fazla yemeye başlamıştım. Kaçınılmaz sonuç.
Deri koltuktan uzak dur ofis koltuğu iyi olur171 boyunda 122 kgyim. Çok ani kg aldığımdan şu an ki oyuncu koltuğuna rahat sığamıyorum. Rahat sığabileceğim ve terletme yapmayan koltuk önerir misiniz?
o kiloyu 1 ay önce ölçmüştüm. güncel değildi.2 haftada 40 kılo alman ımkansız deıl mı
hiçte sıfır değil. spor salonu masrafı var.Kilo ver sıfır masraf
diyetle 1 ayda 7 kilo verdiğimi bilirim. spor salonu şart değil bence. ege fitnessın dediği gibi spor mutfakta başlar.o kiloyu 1 ay önce ölçmüştüm. güncel değildi.
yani o kilom1,5 ay önceki kilomdu.
hiçte sıfır değil. spor salonu masrafı var.