panikadam11
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
hepsi burada olması lazım xdrive toryum-hawk fab-xdrive 15li arasında kaldım
deri mi kumaş mıbende 15 li var gayet memnunum
kumaş hocam deri terletirderi mi kumaş mı
kumaş çok leke tutmuyor mukumaş hocam deri terletir
valla yeni aldım bnde ama henüz leke yokkumaş çok leke tutmuyor mu
hawk fab mı xdrive 15 mı sizce15li plus. 4 gün sonra 1. yılımı dolduracağım kumaş siyah kullanıyorum duvara, arkamda ki yatağa sürttüğüm için dümenden lekeler var fakat elimi sürtünce geçiyor rahat ve kesinlikle garanti konusunda mükemmeller. Amortisörüm bozuldu benden kaynaklı mail attım fotoğraf attım yeni ürünü gönderdiler hemen
şahsen bu ikilemde bende kaldım şansımı 15li plus'tan yana kullandım ve aşırı memnunum fab serisine oturak kısmı hakkında iyi yorumları yoktu bende oturak kısmını çökerteceğimi düşündüm aldığım zamanlar 110 kiloydum şuan 104 civarındayım çökme yok gayet rahat dediğim gibi biraz üstünde zıplamıştım amortisör rahmetli olacaktı bende yazdım yenisini yolladılarhawk fab mı xdrive 15 mı sizce
hocam sizce bunla arasındaki farka değer mi https://www.n11.com/urun/fashcolle-dynamic-masajli-gri-siyah-oyuncu-koltugu-41977757şahsen bu ikilemde bende kaldım şansımı 15li plus'tan yana kullandım ve aşırı memnunum fab serisine oturak kısmı hakkında iyi yorumları yoktu bende oturak kısmını çökerteceğimi düşündüm aldığım zamanlar 110 kiloydum şuan 104 civarındayım çökme yok gayet rahat dediğim gibi biraz üstünde zıplamıştım amortisör rahmetli olacaktı bende yazdım yenisini yolladılar
Kesinliklehocam sizce bunla arasındaki farka değer mi https://www.n11.com/urun/fashcolle-dynamic-masajli-gri-siyah-oyuncu-koltugu-41977757
15li plus piyasası ne kadar şuan?
hocam mobilyalarda 7500 üzerine %10 kupon var hepsiburada da kumaş koltuk ise 7499Kesinlikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
xDrive 15'li Plus Profesyonel Kumaş Gri-Siyah Oyuncu Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz xDrive 15'li Plus Profesyonel Kumaş Gri-Siyah Oyuncu Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! xDrive 15'li Plus Profesyonel Kumaş Gri-Siyah Oyuncu Koltuğu özelliklerini incele, 6.828,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Grisi indirimde sanırım 6.5k siyah ve diğer deri olan modeller 7.3k
ne yapayım deri mi almalıyımKesinlikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
xDrive 15'li Plus Profesyonel Kumaş Gri-Siyah Oyuncu Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz xDrive 15'li Plus Profesyonel Kumaş Gri-Siyah Oyuncu Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! xDrive 15'li Plus Profesyonel Kumaş Gri-Siyah Oyuncu Koltuğu özelliklerini incele, 6.828,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Grisi indirimde sanırım 6.5k siyah ve diğer deri olan modeller 7.3k