Kendim xdrive toryum kullanıyorum. Gayet memnunum. Tavsiye ederim hocam.merhaba arkadaşlar oyuncu koltuğu önerisi olan var mı kullandığınız bildiğiniz
onu gördüm ama bu akdeniz modeliyle ve ya farklı modellerle farkı ne onu anlayamadımKendim xdrive toryum kullanıyorum. Gayet memnunum. Tavsiye ederim hocam.
Genişlik ve kumaş açısından farklılık gösterebilir hocam. Boy ve kiloya göre model tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır.onu gördüm ama bu akdeniz modeliyle ve ya farklı modellerle farkı ne onu anlayamadım
Xdrive Hira mullanıyorum soru varsa alabilirimmerhaba arkadaşlar oyuncu koltuğu önerisi olan var mı kullandığınız bildiğiniz
minyonum her koltuğa sığarımda biraz daha rahatına bakıyorum o yüzdenGenişlik ve kumaş açısından farklılık gösterebilir hocam. Boy ve kiloya göre model tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır.
sadece rahatlık kısmıyla iligli bir yorumun olursa çok sevinirimXdrive Hira mullanıyorum soru varsa alabilirim
10 üzerinden 8.5 diyiyim sen anla, daha rahat ve konforlu olabilirdi bence ama uzun ömürlülük açısından mı böyle bilmiyorum, süngeri sert.minyonum her koltuğa sığarımda biraz daha rahatına bakıyorum o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece rahatlık kısmıyla iligli bir yorumun olursa çok sevinirim
tamamdır teşekkür ederim yardımın için10 üzerinden 8.5 diyiyim sen anla, daha rahat ve konforlu olabilirdi bence ama uzun ömürlülük açısından mı böyle bilmiyorum, süngeri sert.
Mesaj otomatik birleştirildi:
XDrive Hira Satın aldım, merak ettikleriniz nelerdir? İNCELEME - SORU CEVAP
Beyler Cumartesi akşam sipariş ettiğim ürün Salı günü elime ulaştı, yaklaşık 3-4 saattir pc başındayım soruları alabilirim, Forumda çok fazla koltuk arayan insan gördüm, binevi akıllarındaki soru işaretlerini gidermek isterim. Şimdilik başlıca Soru ve Cevapları yazdım aşağıya. 10 Üzerinden...forum.donanimarsivi.com