Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi

svedorn

80+
Reaksiyon skoru
62
Andromeda 2024, Anka, Hira ya da önerebileceğiniz başka modeller. Valla bi türlü karar veremiyorum. Olduğum ilde hiçbirisi yok deneme fırsatım yok yani. Hawk future a bizim forumda iyi dediklerini duydum hep de o da 11k. Gerçekten diğerleriyle arasındaki farka değer mi onu da bilmiyorum zaten.

8,5 k max bütçe

183, 79 kg

Exvega vesta itopya edition 6k, 4 taksitti kaçırdım. bu gece bunu aldım hayırlısı bakalım
1764365232506.webp

Andromeda 2024, Anka, Hira ya da önerebileceğiniz başka modeller. Valla bi türlü karar veremiyorum. Olduğum ilde hiçbirisi yok deneme fırsatım yok yani. Hawk future a bizim forumda iyi dediklerini duydum hep de o da 11k. Gerçekten diğerleriyle arasındaki farka değer mi onu da bilmiyorum zaten.

8,5 k max bütçe

183, 79 kg
Ben de hawk fab ile xdrive 15li kumaş olan arasında kaldım denemeye çalışacam bir yerde varsa yoksa xdrive olanı alacağım galiba

Ben de hawk fab ile xdrive 15li kumaş olan arasında kaldım denemeye çalışacam bir yerde varsa yoksa xdrive olanı alacağım galiba
Hawk fab v4 kullanıyorum hiç bir şekilde önermem Hawk dan uzak durmaya çalışın. Exvega filan çok daha iyi
-gıcır gıcır her yeri
-kolcağın altı ilk ay kırıldı durduk yere
-Bel desteği alt taraftan arkaya kaçıyor asla yerinde durmuyor :D
-Boyun desteği yok gibi bir şey

Hawk fab v4 kullanıyorum hiç bir şekilde önermem Hawk dan uzak durmaya çalışın. Exvega filan çok daha iyi
Aynen hocam forumdan birkaç kişi daha kötü demişlerdi faba. Tek xdrive kalıyor 15li kumaş olan güzel duruyor onu alacağım galiba arkadaşta da aynı modelin deri olanı var oturduğumda rahat geliyor

-gıcır gıcır her yeri
-kolcağın altı ilk ay kırıldı durduk yere
-Bel desteği alt taraftan arkaya kaçıyor asla yerinde durmuyor :D
-Boyun desteği yok gibi bir şey
Kötü olabiliyor bazıları, mecbur almadan önce deneyeceğim ben de günde 3-4 saat civarı kullanıyoruz sonuçta

Geri