zPastwL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 911
Hangi konu hocam göremiyorumşuanda konumu yükselttim bakarmısın
Hangi konu hocam göremiyorumşuanda konumu yükselttim bakarmısın
Hangi konu hocam göremiyorum
ANDROMEDA DAHA İYİvesta ve andromeda dan hangisi daha iyi hocam? bilgin var mı
anka hira değilde akdeniz çok iyi bütçem yetseydi onu alırdımAnka nasıl hocam bana gördüğüm kadarıyla o güzel gibi geldi biraz.
2600 lira puan var kartta hocam çekeyim mi bunu sence? ah bi deneyebilsem de hiçbiri yok benim burdaanka hira değilde akdeniz çok iyi bütçem yetseydi onu alırdım
![]()
xDrive Akdeniz Profesyonel Siyah Oyuncu Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz xDrive Akdeniz Profesyonel Siyah Oyuncu Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! xDrive Akdeniz Profesyonel Siyah Oyuncu Koltuğu özelliklerini incele, 8.498,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kardo bide geç olmadan al indirimler biticek 1k 1.5k fazla verirsin haberin olsun
birazsonra sipariş vericem bendeben bunu sipariş verdim bugün 6 taksit alınabiliyor amazonda. youtube üzerinde inceleme videosu var ama sponsorlu ne kadar doğrudur bilmem deneyip öğrencez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
geldiğinde inceleme yazısı paylaşırım isterseniz pek tecrübem yok ama inceleme konusunda![]()
2 video var zaten biri çok dandik diğeri prodüksiyonlu videoben bunu sipariş verdim bugün 6 taksit alınabiliyor amazonda. youtube üzerinde inceleme videosu var ama sponsorlu ne kadar doğrudur bilmem deneyip öğrencez
geldiğinde inceleme yazısı paylaşırım isterseniz pek tecrübem yok ama inceleme konusunda![]()
aynen reklam amaçlı olduğu belli bize daha çok gerçeği yansıtan video lazımbirazsonra sipariş vericem bende
2 video var zaten biri çok dandik diğeri prodüksiyonlu video
future ve titanseatle video bulamadımaynen reklam amaçlı olduğu belli bize daha çok gerçeği yansıtan video lazım
hawk future - titanseat throne - exvega andromeda karşılaştırma videosu falan olsa iyiyiz bunu daha çok genişletebilirsin zio, xdrive vb markaları ekleyerek ama çok maliyetli video olur
@Abdullah Hacıgül abi oyuncu koltukları karşılaştırma videosu yapılsa bi sen yapabilirsin gibi objektif bir şekilde. böyle bir karşılaştırma videosu yapılabilir mi?