Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi

Hangi konu hocam göremiyorum

Arkadaşın dediği gibi exvega'da şikayetvar üzerinden çooook çok fazla şikayet var. Markadan soğudum açıkçası o kadar

Anka nasıl hocam bana gördüğüm kadarıyla o güzel gibi geldi biraz.
anka hira değilde akdeniz çok iyi bütçem yetseydi onu alırdım

kardo bide geç olmadan al indirimler biticek 1k 1.5k fazla verirsin haberin olsun

anka hira değilde akdeniz çok iyi bütçem yetseydi onu alırdım

kardo bide geç olmadan al indirimler biticek 1k 1.5k fazla verirsin haberin olsun
2600 lira puan var kartta hocam çekeyim mi bunu sence? ah bi deneyebilsem de hiçbiri yok benim burda

ben bunu sipariş verdim bugün 6 taksit alınabiliyor amazonda. youtube üzerinde inceleme videosu var ama sponsorlu ne kadar doğrudur bilmem deneyip öğrencez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geldiğinde inceleme yazısı paylaşırım isterseniz pek tecrübem yok ama inceleme konusunda :)

Ekler

• 1764444128670.webp
    1764444128670.webp
    10.6 KB · Hit: 16
ben bunu sipariş verdim bugün 6 taksit alınabiliyor amazonda. youtube üzerinde inceleme videosu var ama sponsorlu ne kadar doğrudur bilmem deneyip öğrencez

geldiğinde inceleme yazısı paylaşırım isterseniz pek tecrübem yok ama inceleme konusunda :)
birazsonra sipariş vericem bende

2 video var zaten biri çok dandik diğeri prodüksiyonlu video

Son düzenleme:
birazsonra sipariş vericem bende

2 video var zaten biri çok dandik diğeri prodüksiyonlu video
aynen reklam amaçlı olduğu belli bize daha çok gerçeği yansıtan video lazım

hawk future - titanseat throne - exvega andromeda karşılaştırma videosu falan olsa iyiyiz bunu daha çok genişletebilirsin zio, xdrive vb markaları ekleyerek ama çok maliyetli video olur :peeposad:

@Abdullah Hacıgül abi oyuncu koltukları karşılaştırma videosu yapılsa bi sen yapabilirsin gibi objektif bir şekilde. böyle bir karşılaştırma videosu yapılabilir mi?

aynen reklam amaçlı olduğu belli bize daha çok gerçeği yansıtan video lazım

hawk future - titanseat throne - exvega andromeda karşılaştırma videosu falan olsa iyiyiz bunu daha çok genişletebilirsin zio, xdrive vb markaları ekleyerek ama çok maliyetli video olur :peeposad:

@Abdullah Hacıgül abi oyuncu koltukları karşılaştırma videosu yapılsa bi sen yapabilirsin gibi objektif bir şekilde. böyle bir karşılaştırma videosu yapılabilir mi?
future ve titanseatle video bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,115
Üyeler
185,673
Son üye
emresoners
Geri