Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu Önerisi

Kral sana gönderilen üründen kaynaklı olailirmi acaba ilk defa senden bu kadar kötü hawk yorumu aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben zor bela aldım umarım sağlam gelir
exvega şikayetvarını görünce ben markadan vazgeçtim ya bilmiyorum. umarım sorun yaşamazsın güle güle kullan

Kral sana gönderilen üründen kaynaklı olailirmi acaba ilk defa senden bu kadar kötü hawk yorumu aldım

7kya mı aldın 6kdan yakaladın mı

exvega şikayetvarını görünce ben markadan vazgeçtim ya bilmiyorum. umarım sorun yaşamazsın güle güle kullan

7kya mı aldın 6kdan yakaladın mı
6k dan yakaladım valla

1764617767841.webp

ne zaman düştü ki tekrar bu fiyata ben baktığımda 6k'dan sonra hep 7k olarak gördüm, hayırlı olsun güle güle kullan.
Çok teşekkürler Allah isteyipte olmayan herkese nasip etsin

ne zaman düştü ki tekrar bu fiyata ben baktığımda 6k'dan sonra hep 7k olarak gördüm, hayırlı olsun güle güle kullan.
Çok teşekkürler Allah isteyipte olmayan herkese nasip etsin

Ekler

• 1765021111679.webp
    1765021111679.webp
    716.7 KB · Hit: 29
Hayırlı olsun kral Allah güle güle kullanmak nasip etsin

Hayırlı olsun kral Allah güle güle kullanmak nasip etsin
Amin hocam size de.

Alacak olanlara öneririm ama 85-90kg üstü kalıplı biriyseniz sığmakta zorlanabilirsiniz. Denemeden almayın

h.o hocam ben de akdenizi almıştım sonra iptal ettim içime sinmedi anka aldım 1-2 güne gelir muhtemelen. Seninki baya rahat duruyor güle güle kullan. kaça almıştın bu arada

h.o hocam ben de akdenizi almıştım sonra iptal ettim içime sinmedi anka aldım 1-2 güne gelir muhtemelen. Seninki baya rahat duruyor güle güle kullan. kaça almıştın bu arada
hocam ben size şöyle söyleyim 6k bandındaki koltuklar hiçbir şekilde 100kg+ bir insanı tatmin etmez bütçenizi arttırıp geniş modellere yönelmenizi öneririm

hocam ben size şöyle söyleyim 6k bandındaki koltuklar hiçbir şekilde 100kg+ bir insanı tatmin etmez bütçenizi arttırıp geniş modellere yönelmenizi öneririm
aldığınız koltuğu bilmiyorum

aldığınız koltuğu bilmiyorum
usta 110 kg bir insan için nasıl bir koltuk önerirsin 12k ya kadar çıkabilirim

usta 110 kg bir insan için nasıl bir koltuk önerirsin 12k ya kadar çıkabilirim
Future ya da andromedayı iyi araştır hocam, Exvega'nın şikayetvar kısmı çok kabarık.

Future ya da andromedayı iyi araştır hocam, Exvega'nın şikayetvar kısmı çok kabarık.
Bide titanseat throne modeli var.

Geri