Öneri Oyuncu Koltuğu Önerisi

Cimimaro

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
10000
Oyuncu koltuğu bakıyorum uzun boylu ve kalıplı biriyim, 10 bin tlden fazla vermek istemiyorum, olabildiğince uyguna halletmek istiyorum. En mantıklı hem fiyat hemde boyut olarak Titanseat Crow modelini buldum bu model iyi midir sağlam mıdır veya başka önerebileceğiniz bir model var mıdır? Teşekkür ederim.

Ekler

• 1788846663693.webp
    1788846663693.webp
    82.8 KB · Hit: 25
  • 1788846698628.webp
    1788846698628.webp
    30.3 KB · Hit: 26
Oyuncu koltuğu bakıyorum uzun boylu ve kalıplı biriyim, 10 bin tlden fazla vermek istemiyorum, olabildiğince uyguna halletmek istiyorum. En mantıklı hem fiyat hemde boyut olarak Titanseat Crow modelini buldum bu model iyi midir sağlam mıdır veya başka önerebileceğiniz bir model var mıdır? Teşekkür ederim.
Beast ile kalite farkını bilmiyorum fakat ufak cm'ler oynuyor , crow biraz daha büyük gibi.

Hocam bende 1 haftadır araştırıyorum fakat bu fiyatlara çıkınca hawk,xdriver 15'li filan alınıyor ve nedense titanın süngeri inceymiş gibi hissettiriyor çok para bunlar veresim gelmedi calitte sipariş geçtim bende iptal yemezsek uyguna geldi :D

Xdrive Hira model koltuk kullanıyorum deneyim aktarabilirim
Her koltuk böyle midir bilemem ancak kollar montajda özellikle dikkat etmeme rağmen simetri durmuyorlar küçük bir fark var
mekanizması bir süre kullandıktan sonra çok aşırı değil ama biraz gıcırdamaya başlıyor
malzemesi gıcırdama dışında kaliteli görünüyor plastiği de sağlam kolay kırılacak türden değil
koltuğun genişliği iyi ama süngerleri bir tık sert geldi bana daha yumuşak da olabilirdi yinede üstünde uyuyabilecek kadar rahat geniş
ben kuponla bedavaya geliyor diye mecburiyetten bu modeli almıştım özel olarak aradığım bir şey değildi belki düşünürsün diye deneyimlerimi anlatmak istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,567
Üyeler
203,186
Son üye
chokexx
Geri