HAWK koltukları güzel bütçene göre alabilirsinMerhabalar 2500tl civarı oyuncu koltuğu tavsiyesine ihtiyacım var uzaktan çalışıyorum sağlam ve dayanıklı birşeye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
o zaman alamadım şuan fiyatları gördüğüm için elim gitmiyor almaya inan.1.500₺ idi hatta indirimde 1.440₺'ye düştüğü olmuştu. Şimdi 2.500₺ olduğunu görmek biraz can sıkıcı
Valla bende calitte var 2 yıldır memnunum.Merhabalar 2500tl civarı oyuncu koltuğu tavsiyesine ihtiyacım var uzaktan çalışıyorum sağlam ve dayanıklı birşeye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
Seduna Heaven Lea modelleri çok iyi ben kullandım.Merhabalar 2500tl civarı oyuncu koltuğu tavsiyesine ihtiyacım var uzaktan çalışıyorum sağlam ve dayanıklı birşeye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
benimde canımı sıkıyor bende almak istiyorum ama almıyorum demir bahçe sandalyesi üstüne minder koydum onu kullanıyorum1.500₺ idi hatta indirimde 1.440₺'ye düştüğü olmuştu. Şimdi 2.500₺ olduğunu görmek biraz can sıkıcı
Bende de bunun beyazı var.benimde canımı sıkıyor bende almak istiyorum ama almıyorum demir bahçe sandalyesi üstüne minder koydum onu kullanıyorum
1500 olsa direk alırım
Bu iyi yine hem oturma yeri daha geniş hem sırt yeri. Fazla ileri geri yapacağını da sanmam. Benimki her oynadığımda gacır gucur yapıyor.
Bunlar koltuk mu(!)