freygasm
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,327
Forumda satın alanlar oldu, kesinlikle değer bence visko minderler bile 1000tlye satılıyor...değer mi satın almaya ve sitesi güvenilir mi
Forumda satın alanlar oldu, kesinlikle değer bence visko minderler bile 1000tlye satılıyor...değer mi satın almaya ve sitesi güvenilir mi
hocam bu fiyat farkı ne kaliteliyseForumda satın alanlar oldu, kesinlikle değer bence visko minderler bile 1000tlye satılıyor...
daha etmedim ama büyük ihtimalle xdriveHangi koltuğu tercih ettiniz?
bende onlar arasında kaldım exvega vesta 6kBende exvega Vesta ile xdrive arasında kaldım
Evet fiyatı da uygun biraz reklam.panosu gibi ama önemli değilbende onlar arasında kaldım exvega vesta 6k
peki bir artısı var mı x drive a göreEvet fiyatı da uygun biraz reklam.panosu gibi ama önemli değil![]()
ben xdrive 15 li kullanıyorum 5 senedir terletme ve konfor üzerinden pek memnun etmez ama 120 kilo olmama ramen hala hiçbir sorunu yok derisi asla çatlama bile yapmadı ama kumaş koltuk alırsanız uzun oturumlarda daha iyi olucaktır onlarında eksisi temizlemesi zorbu üçüarasında kaldım biri hawk fab v diğeri ise xdrive 15 li hangisi daha iyi
xsdrive 15 li nin kumaş ı ve derisi var sizce hangisi daha iyiben xdrive 15 li kullanıyorum 5 senedir terletme ve konfor üzerinden pek memnun etmez ama 120 kilo olmama ramen hala hiçbir sorunu yok derisi asla çatlama bile yapmadı ama kumaş koltuk alırsanız uzun oturumlarda daha iyi olucaktır onlarında eksisi temizlemesi zor
Temizliği sorun etmem derseniz tabii ki kumaş olanıxsdrive 15 li nin kumaş ı ve derisi var sizce hangisi daha iyi