Oyuncu koltuklarında xdrive vs hawk

2 sene önce aldım Hawk'ı. Halen kullanıyorum. + olarak çok bir artısı yok. Normal bir koltuk. - olarak kollarda hafif sallanma var. Asla çözemediğim bir gıcırtı var. Vidasını söküyorum yağlıyorum 2 gün sonra tekrar başlıyor. Kolların bağlantı vida yerinden birisi yalama oldu. Tekrar kılavuz ile açılması lazım. Diğer türlü sağlam bir koltuk 10-15 saat arası kullanılıyor bir günde, yormuyor. Diğer koltuklar hakkında bir bilgim yok. Hawk alınacaksa bilek yastığı da alınmalıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

Ekler

• 1000012508.webp
    1000012508.webp
    36.4 KB · Hit: 7
ben xdrive 15 li kullanıyorum 5 senedir terletme ve konfor üzerinden pek memnun etmez ama 120 kilo olmama ramen hala hiçbir sorunu yok derisi asla çatlama bile yapmadı ama kumaş koltuk alırsanız uzun oturumlarda daha iyi olucaktır onlarında eksisi temizlemesi zor

ben xdrive 15 li kullanıyorum 5 senedir terletme ve konfor üzerinden pek memnun etmez ama 120 kilo olmama ramen hala hiçbir sorunu yok derisi asla çatlama bile yapmadı ama kumaş koltuk alırsanız uzun oturumlarda daha iyi olucaktır onlarında eksisi temizlemesi zor
xsdrive 15 li nin kumaş ı ve derisi var sizce hangisi daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,583
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri