Oyuncu Kulaklığı önerir misiniz? ?

Reaksiyon skoru
69
James Donkey 712 Kullanıyorum Soldan daha fazla sağdan daha az ses geliyor önceki kulaklığım Rampage Styles'i de aynı sorundan dolayı değiştirdim Lütfen bu sorun olmayan kaliteli bir kulaklık önerir misiniz? ?

Bütçe Max 400 tl

James Donkey 712 Kullanıyorum Soldan daha fazla sağdan daha az ses geliyor önceki kulaklığım Rampage Styles'i de aynı sorundan dolayı değiştirdim Lütfen bu sorun olmayan kaliteli bir kulaklık önerir misiniz? ?

Bütçe Max 400 TL
HS50 Pro

Kulaklarım da sorun olma ihtimali varmı ? Sol tarafdan fazla ses geliyor kulaklığı ters çeviriyorum yani sağ tarafı sola getiriyorum yine aynı sorun ?
Kulağında bir sorun olma ihtimali daha yüksek bir doktora git bence kulaklıktan az para verirsin doktora

Kulağında bir sorun olma ihtimali daha yüksek bir doktora git bence kulaklıktan az para verirsin doktora
Ama normal de herşeyi net ve eşit duyuyorum sadece kulaklığı taktığımda böyle bir sorun var

Kulaklığın uygulamasından falan bir tarafın sesini fazla bir tarafın az yapmış olabilirsin =D
Yok uygulamasında 7.1 ayarı var onu kapattığımda sağdan yada soldan fazla ses gelebileceğini ayarlayamıyorsun yani stok hale geliyor ve soldan daha fazla ses duyuyorum ama 7.1 i açıp kendime göre ses ayarı yaptığımda normal duyuyorum bazen ayar yaptığım halde soldan fazla duyduğumu düşünüyorum ama oda psikolojik galiba

Ama normal de herşeyi net ve eşit duyuyorum sadece kulaklığı taktığımda böyle bir sorun var
Kulaklıkta aynı ses sadece bir tarafa verildiği için olabilir yani normal seste anlamazsın ama kulaklıkta olabilir zaten ters çevirince de oluyorsa kulaklığı çevirdiğini anlayamaz bence kulak sıkıntılı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,513
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri