dostum malzemeyi kendin alıp yaptırırsan hem istediğin ölçüde, yükseklikte, renkte yaptırabilirsin. Hem daha uyguna gelir hemde istediğin masayı yapmış olursun.Bu bütçeye en iyi f/p masayı almak istiyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler
Tamamen beyaz bir sisteme hangi renk masa gider kankadostum malzemeyi kendin alıp yaptırırsan hem istediğin ölçüde, yükseklikte, renkte yaptırabilirsin. Hem daha uyguna gelir hemde istediğin masayı yapmış olursun.
beyaz diyeceğim ama ben çok kavhe çay vesaire içerim leke yapar. Böyle siyah gri arası bi renk olabilir.Tamamen beyaz bir sisteme hangi renk masa gider kanka
Siz ne düşünüyorsunuz hocam tamamen beyaz bir sisteme hangi renk masa giderOyuncu masası yerine L Masa almanı öneririm.
Alacağın masanın boyutunu vs. sen seçip de gidip Bauhaus gibi yerlerde yaptırabilirsin.
bu arada L masa yapma başına bela olur ben L kullanıyordum söktüm tekli kullanıyorum.Siz ne düşünüyorsunuz hocam tamamen beyaz bir sisteme hangi renk masa gider
Beyaz sisteme beyaz masa gider.Siz ne düşünüyorsunuz hocam tamamen beyaz bir sisteme hangi renk masa gider