İsmail Hakk
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Bütçe
- 1500
Merhabalar bana 1500 civarında oyuncu mouse önerisi verebilir misiniz kablolu veya kablosuz da olur
Atx A9Merhabalar bana 1500 civarında oyuncu mouse önerisi verebilir misiniz kablolu veya kablosuz da olur
bunun x44 halini kullaniyorum gayet memnunum, gonul rahatligiyla alabilirsiniz, bu arada @Cakrash hocam 4k hz ile 1k hz in arasinda daglar kadar fark varmi donanim oalrak degilde gozle gorunur olarak![]()
ULUGAMES E-yooso X-44 Pro Lıghtweıght 4000 Hertz 26000 Dpı Kablosuz Oyuncu Mouse (grıp Tape ) - Fiyatı, Yorumları
ULUGAMES E-yooso X-44 Pro Lıghtweıght 4000 Hertz 26000 Dpı Kablosuz Oyuncu Mouse (grıp Tape ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
onlar se modellerinin mcusu cop hatta 3395 bile yok bazilarindaAtx A9
atk x1
vxe r1 e bakabilirsiniz
arada ki farkı hissetmezsin ben aj179 pro alma sebebimde buydu atk z1 pro max de ekstra bir şey olmadı dedim niye bu kadar para verdim sonra temu da kampanyayla 700tlye gelince aj179 pro aldım şarj standı var diye bir eksiğini hissetmedimbunun x44 halini kullaniyorum gayet memnunum, gonul rahatligiyla alabilirsiniz, bu arada @Cakrash hocam 4k hz ile 1k hz in arasinda daglar kadar fark varmi donanim oalrak degilde gozle gorunur olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onlar se modellerinin mcusu cop hatta 3395 bile yok bazilarinda
eyvallah hocam, bende kara kara dusunuyodum ulan acaba x44 iade edip prosuna gecsemmi diye, ama alali 2 haftayi doldurdum memnunumda bidaha ugrasmak ta yorardi beni boş vaktim yok şu sıralar. eyvallah tekrardan iyi forumlararada ki farkı hissetmezsin ben aj179 pro alma sebebimde buydu atk z1 pro max de ekstra bir şey olmadı dedim niye bu kadar para verdim sonra temu da kampanyayla 700tlye gelince aj179 pro aldım şarj standı var diye bir eksiğini hissetmedim
parolapara ile fantech helis ıı 1k, 1500 küsüre geliyor kullaniyorum cok memnunum 3395 sensor, 52840 ayarinda high tier mcu, 55gr, ptfe ve optik ttc gold tuslarla geliyor bu bütçenin kralıdır yada 1600 küsürata mchose a5 ultra.Merhabalar bana 1500 civarında oyuncu mouse önerisi verebilir misiniz kablolu veya kablosuz da olur
Vxe r1 gözüm kapalı öneririmMerhabalar bana 1500 civarında oyuncu mouse önerisi verebilir misiniz kablolu veya kablosuz da olur
mcu su kotu bu se+ ın, bu hutcede kampanyayla x44 pro en mantiklisihttps://ty.gl/r69ginroe7wmz Trendyol 1100 tl
gerek yok hocam x44 prokablosuz butceyi iyi almak isterisem yukseltmem gerekecek. kablolu önererileri varmı