CRØXY
80+ Silver
Dahası
benim bir odam bile yok bırak süslemeyi
kasa monitörün yanında olunca dikkatimi dağıtıyor o yüzden diğer masada ama onu kullanınca ve masada tam köşede olunca pek güzel durmuyor çok önemli değilse kasayı yere koyman
yerde hava almıyor hiç 3 kısmı kapalıkasa monitörün yanında olunca dikkatimi dağıtıyor o yüzden diğer masada ama onu kullanınca ve masada tam köşede olunca pek güzel durmuyor çok önemli değilse kasayı yere koyman
motorun linkini alabilir miyimm?Marketten temin edilebilecek veya evde bulunabilecek eşyalarla masamı dekor etmek istiyorum ve bunu yaparken isteyenlere de fikir vermek istiyorum tavsiyelere açığım
Hotwheels araclarMarketten temin edilebilecek veya evde bulunabilecek eşyalarla masamı dekor etmek istiyorum ve bunu yaparken isteyenlere de fikir vermek istiyorum tavsiyelere açığım
Hocam sistem fenaymış güle güle kullanınMarketten temin edilebilecek veya evde bulunabilecek eşyalarla masamı dekor etmek istiyorum ve bunu yaparken isteyenlere de fikir vermek istiyorum tavsiyelere açığım
Siyah tercih ettim benMasa alacağım L tipi ne renk olmalı? Beyaz olabilir mi mesela bir de üstüne ayrı olarak raf ve figürler ekleyeceğim