Oyuncu olmak istiyorum Ne yapmam gerek ?

Swords

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,239
Ben 12 yaşındayım. Bu işe kabiliyetim var tiyatro ve drama kurslarında çok iyi bir öğrenciydim. Bir tecrübem yok bir dizide başrol olmak hedefim ne yapmalıyım tip im vardır sadece biraz kiloyum uzun boyluyum ezberimde vardır tarihle uğraşırım. Ne yapmam gerek ?

Ben 12 yaşındayım. Bu işe kabiliyetim var tiyatro ve drama kurslarında çok iyi bir öğrenciydim. Bir tecrübem yok bir dizide başrol olmak hedefim ne yapmalıyım tip im vardır sadece biraz kiloyum uzun boyluyum ezberimde vardır tarihle uğraşırım. Ne yapmam gerek ?
Bir ajansa başvur.

Ajans sana 500tl ver foto çekimleri için falan derse verme ha, dolandırılırsın o.O2

Dizilerde küçük çocuk rollerinde oynayabilirsin. Bu işlerle ilgilenen akraban felan varsa konuşabilirsin veya en basitinden annenle babanla konuş bunu.

R
Dizilerde küçük çocuk rollerinde oynayabilirsin. Bu işlerle ilgilenen akraban felan varsa konuşabilirsin veya en basitinden annenle babanla konuş bunu.
reklamlarda olabilir başrol olayları Ne zamann başlar

Bilmiyorum, bu konularda çok fikrim yok ama oyuncu arkadaşım var biraz ordan birşeyler biliyorum.
ben araştırayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilmiyorum, bu konularda çok fikrim yok ama oyuncu arkadaşım var biraz ordan birşeyler biliyorum.
Gold ajans diye bir şey var ama annem izin vermicek geçenler de de böyle oldu

Çocuk cast başvuru yapıcam gold kastta

Son düzenleme:
ben araştırayım

Gold ajans diye bir şey var ama annem izin vermicek geçenler de de böyle oldu

Çocuk cast başvuru yapıcam gold kastta
Ajanslar hakkında bilgim yok ama her zaman ailene danış.

Geri