Oyuncu olmak istiyorum Ne yapmam gerek ?

Dostum en son Tarih ile ilgileniyordun, Avrupa yarışmalarına katılacaktın?
Ya sallıyorsun, ya bilmiyorsun ya gönlün çabuk geçiyor. Dersini çalış önüne bak tavsiyemce.

Bizim okuldan bir kız ajansa başvurup show tvde bir dizide oynamıştı.

Dostum en son Tarih ile ilgileniyordun, Avrupa yarışmalarına katılacaktın?
Ya sallıyorsun, ya bilmiyorsun ya gönlün çabuk geçiyor. Dersini çalış önüne bak tavsiyemce.
bir arkadaş kimse seni takmaz boşver dedi

bir arkadaş kimse seni takmaz boşver dedi
Herkesin dediğini takıyorsan daha şimdiden başarısız olursun, sana intihar et dersem gidip intiharmı edeceksin? :d

Daha küçüksün, bir süre kendini geliştir. Nasıl dersen usta oyuncuları izleyip onlardan feyz almayı dene, spora başla vücudunun çevik olması işine yarar erken kalkan yol alır. 15 yaşına falan geldiğinde bir ajansa başvurabilirsin, hem spor yaparsan vücudun ve dış görünüşün şekilleneceği için reddetme olasılıkları düşer. Ama sadece dış görünüş değil oyunculuk daha önemli, kendini geliştirmeden başvurma. Yeteneğin varsa "Zaten yetenekliyim" diyip bırakma üzerine git.

Ben 12 yaşındayım. Bu işe kabiliyetim var tiyatro ve drama kurslarında çok iyi bir öğrenciydim. Bir tecrübem yok bir dizide başrol olmak hedefim ne yapmalıyım tip im vardır sadece biraz kiloyum uzun boyluyum ezberimde vardır tarihle uğraşırım. Ne yapmam gerek ?
önce bi tiyatro işine gir ordan devam et biraz geliştir kendini sonra ajansa başvur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bo bol oyun oyna
kardeş aktör aktör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kısa bir rol öyle çok sürmez
müdür odasının temizlikçisi

Son düzenleme:
Ben 12 yaşındayım. Bu işe kabiliyetim var tiyatro ve drama kurslarında çok iyi bir öğrenciydim. Bir tecrübem yok bir dizide başrol olmak hedefim ne yapmalıyım tip im vardır sadece biraz kiloyum uzun boyluyum ezberimde vardır tarihle uğraşırım. Ne yapmam gerek ?
Benim kuzenim basvurmustu 8 yasinsa reklamda oynadi tv de görebilirsiniz Ziraat reklaminda cocuklar kumanda kalr yapiyor orda gömlekli cocuk

engelli rolü oyna
Aykut Elmas Barcelona Diyememek Vine - YouTube

Gamer sandım ilk başta konu hakkında bi fikrim yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,985
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri