bir arkadaş kimse seni takmaz boşver dediDostum en son Tarih ile ilgileniyordun, Avrupa yarışmalarına katılacaktın?
Ya sallıyorsun, ya bilmiyorsun ya gönlün çabuk geçiyor. Dersini çalış önüne bak tavsiyemce.
Herkesin dediğini takıyorsan daha şimdiden başarısız olursun, sana intihar et dersem gidip intiharmı edeceksin? :dbir arkadaş kimse seni takmaz boşver dedi
önce bi tiyatro işine gir ordan devam et biraz geliştir kendini sonra ajansa başvurBen 12 yaşındayım. Bu işe kabiliyetim var tiyatro ve drama kurslarında çok iyi bir öğrenciydim. Bir tecrübem yok bir dizide başrol olmak hedefim ne yapmalıyım tip im vardır sadece biraz kiloyum uzun boyluyum ezberimde vardır tarihle uğraşırım. Ne yapmam gerek ?
kardeş aktör aktörbo bol oyun oyna
müdür odasının temizlikçisiKısa bir rol öyle çok sürmez
Benim kuzenim basvurmustu 8 yasinsa reklamda oynadi tv de görebilirsiniz Ziraat reklaminda cocuklar kumanda kalr yapiyor orda gömlekli cocukBen 12 yaşındayım. Bu işe kabiliyetim var tiyatro ve drama kurslarında çok iyi bir öğrenciydim. Bir tecrübem yok bir dizide başrol olmak hedefim ne yapmalıyım tip im vardır sadece biraz kiloyum uzun boyluyum ezberimde vardır tarihle uğraşırım. Ne yapmam gerek ?
yeter artık 500 kere de sormaz bir insan aynı şeyi yavAilemi nasıll ikna ederim
Temizlikçinin fakir çocuğumüdür odasının temizlikçisi
Gamer sandım ilk başta konu hakkında bi fikrim yokBen 12 yaşındayım. Bu işe kabiliyetim var tiyatro ve drama kurslarında çok iyi bir öğrenciydim. Bir tecrübem yok bir dizide başrol olmak hedefim ne yapmalıyım tip im vardır sadece biraz kiloyum uzun boyluyum ezberimde vardır tarihle uğraşırım. Ne yapmam gerek ?