ana avrat çerez tabağıE yt de gorsenne olur salla gitsin bir şey olmaz belli ki hiç lol cheati gormemissin .d
modern ana ve baba ise çocuğunun altta kalmasını istemeyip açabilirde :dKişiye direkt olarak küfür ettiysem ss alıp dava bile açabilir. Ama tahminen karşındaki 12 yaşında falan o açmazsa ailesi açabilir ama bana kalırsa uğraşmazlar bile .
neler diyorsun mesela reis chatte ?Lolde 6 senedir küfür ediyorum hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar
He bana kalırsa açmazlar dedim manyağın teki çıkar açar ve her türlü de haklı çıkar. Kime küfür ettiğinize dikkat edin sakata gelmeyin sonramodern ana ve baba ise çocuğunun altta kalmasını istemeyip açabilirde :d
lna bir keresinde hiç unutmuyorum csgo sunucuna girip ana avrat soy sop girmiştim profilidede ismim soyadım yazıyor sen ismini ver bakayım dedi çıktım sonra da istek atmış kabul ettim bir anda yaşadığım adresi yazdı dedim noluyo meğersem ismimden bulmuş sonra özür diledim tatlıya bağladıkHe bana kalırsa açmazlar dedim manyağın teki çıkar açar ve her türlü de haklı çıkar. Kime küfür ettiğinize dikkat edin sakata gelmeyin sonra
isimden adresi nasıl buluyor yalna bir keresinde hiç unutmuyorum csgo sunucuna girip ana avrat soy sop girmiştim profilidede ismim soyadım yazıyor sen ismini ver bakayım dedi çıktım sonra da istek atmış kabul ettim bir anda yaşadığım adresi yazdı dedim noluyo meğersem ismimden bulmuş sonra özür diledim tatlıya bağladık
ya adam sistemden bulmuş sqweqweqweqwe büyük ihtimal polis ti o da sonra tatlıya bağladık meseleyi :ddava açarsa sıkıntı çıkar ama annesine anlatsa annesi az sus diyeceği için sıkıntı tok
Mesaj otomatik birleştirildi:
isimden adresi nasıl buluyor ya
Mınecraft REZALETI! ANAMA SOVDULER!ne biliyim kendini yt de görcen falan diyince koktum