Neler Yeni

Oyunda birine küfür ettim bişey olurmu?

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Kişiye direkt olarak küfür ettiysem ss alıp dava bile açabilir. Ama tahminen karşındaki 12 yaşında falan o açmazsa ailesi açabilir ama bana kalırsa uğraşmazlar bile .

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan

caang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Caner
Lolde 6 senedir küfür ediyorum hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar :rolleyes:

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Kişiye direkt olarak küfür ettiysem ss alıp dava bile açabilir. Ama tahminen karşındaki 12 yaşında falan o açmazsa ailesi açabilir ama bana kalırsa uğraşmazlar bile .
modern ana ve baba ise çocuğunun altta kalmasını istemeyip açabilirde :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lolde 6 senedir küfür ediyorum hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar :rolleyes:
neler diyorsun mesela reis chatte ?

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
modern ana ve baba ise çocuğunun altta kalmasını istemeyip açabilirde :d
He bana kalırsa açmazlar dedim manyağın teki çıkar açar ve her türlü de haklı çıkar. Kime küfür ettiğinize dikkat edin sakata gelmeyin sonra :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ARDA_YILDIZ
Ben her gün Düellocu kitleyip sage al diyenlere ana bacı giriyorum. bir şey olmaz.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Dava açılırsa bir ihtimal.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
He bana kalırsa açmazlar dedim manyağın teki çıkar açar ve her türlü de haklı çıkar. Kime küfür ettiğinize dikkat edin sakata gelmeyin sonra :D
lna bir keresinde hiç unutmuyorum csgo sunucuna girip ana avrat soy sop girmiştim profilidede ismim soyadım yazıyor sen ismini ver bakayım dedi çıktım sonra da istek atmış kabul ettim bir anda yaşadığım adresi yazdı dedim noluyo meğersem ismimden bulmuş sonra özür diledim tatlıya bağladık

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
dava açarsa sıkıntı çıkar ama annesine anlatsa annesi az sus diyeceği için sıkıntı tok

lna bir keresinde hiç unutmuyorum csgo sunucuna girip ana avrat soy sop girmiştim profilidede ismim soyadım yazıyor sen ismini ver bakayım dedi çıktım sonra da istek atmış kabul ettim bir anda yaşadığım adresi yazdı dedim noluyo meğersem ismimden bulmuş sonra özür diledim tatlıya bağladık
isimden adresi nasıl buluyor ya

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaşlar çocuğu korkutmayın be :D Nerden bilecekler. Hem Youtube'da görse nolacak. Beli ki yaşı küçük bir kardeşimizsin. Korkmana gerek yok. Her gün küfür ediyor millet. En fazla mute yersin olacağı o. Zaten YT'de göreceksin demesi de büyük ihtimal sunucudan mute veya ban yiyeceksin gibi bir şey demiş. Dava falan açmazlar, kimse uğraşmaz.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
dava açarsa sıkıntı çıkar ama annesine anlatsa annesi az sus diyeceği için sıkıntı tok

isimden adresi nasıl buluyor ya
ya adam sistemden bulmuş sqweqweqweqwe büyük ihtimal polis ti o da sonra tatlıya bağladık meseleyi :d

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Top Bottom