Neler Yeni

Yardım ( Oyunda değil ) Supra mk 4 vs 4 jdm arabası

Buğrahan Mert

80+ Silver
Beyler araba alacağım kararsız kaldım 1 Supra mı alsam yoksa onun parasına 2 3 tane güzel araba ediyor onları mı alsam bilemedim arabaların örnek fotoğrafları altta

Toyota Supra Mark 4 min. 20k€ Max 150k€
toyota-supra-mk4-see-full-spec-list-1256-hp_8160312887.jpg

Bunun yerine bunlar mı ?

Nissan 350z min. 4k€ max.12k€
2017-FF-Tokyo-Drift-Nissan-350Z-Tuning-2.jpg

Mitsubishi Lancer Evo X min 5k€ Max 35k€
5etr51s5okk31.jpg

Mazda RX-8 min. 3k€ Max 10k€
img_045_rx8.png

Mazda Mx-5 min. 1k€ Max 15k€

images (32).jpeg

Drift arabası olarak Honda Civic fln alırım belki motor yapma imkanım olursa Japonic Hollanda'ya gelmiş onunla iletişim kurmaya çalışıyorum yapabilirsen onun da rehberi gelecek

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Beyler araba alacağım kararsız kaldım 1 Supra mı alsam yoksa onun parasına 2 3 tane güzel araba ediyor onları mı alsam bilemedim arabaların örnek fotoğrafları altta

Alıntıyı görüntüle

Bunun yerine bunlar mı ?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Drift arabası olarak Honda Civic fln alırım belki motor yapma imkanım olursa Japonic Hollanda'ya gelmiş onunla iletişim kurmaya çalışıyorum yapabilirsen onun da rehberi gelecek
Tavsiyem en ekonomik olanını alın geçin.
Sanırsam hollandaya gidicektiniz.
Genelde bisiklet kullanılıyor orada ve araç vergileri yğksek diye biliyorum ama yanlış olabilir.
Arabaya idaretenlik olanına kafi bir ücret ver kalanını at köşeye dursun sonuçta en refah ülkesine bile gitsen zorluklar yaşayabilirsin ekonomik olarak dursun yani.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,959
İsim
Mert Metshi

Alıntıyı görüntüle

Bunun yerine bunlar mı ?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Hocam siz 15 yaşında değil misiniz?

Buğrahan Mert

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde bisiklet kullanılıyor orada ve araç vergileri yğksek diye biliyorum ama yanlış olabilir.
Arabaya idaretenlik olanına kafi bir ücret ver kalanını at köşeye dursun sonuçta en refah ülkesine bile gitsen zorluklar yaşayabilirsin ekonomik olarak dursun yani.
Yine mi vergi ya o.O2
17.5 hocam jdjdjd bu yaz alıyorum ehliyeti inşallah oraya gidince de oradan alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arabalar oyuncak değil mi?
Gerçek hocam

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yine mi vergi ya o.O2
17.5 hocam jdjdjd bu yaz alıyorum ehliyeti inşallah oraya gidince de oradan alacağım
Hocam orada galiba araç fiyatından ziyade diğer yıllık vergileri pahalı galiba.
Boşverin hocam eğer okul veya işyeri yakınsa al bisikleti rahatına bak paran da cebinde kalsın PC fenan alırsın.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Böyle hayatın anasını satayım

Buğrahan Mert

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam siz 15 yaşında değil misiniz?
Ağustos da 18 hocam yanlış yere yazmışım

Hocam orada galiba araç fiyatından ziyade diğer yıllık vergileri pahalı galiba.
Boşverin hocam eğer okul veya işyeri yakınsa al bisikleti rahatına bak paran da cebinde kalsın PC fenan alırsın.
Hocam öğrenci yardımı veriliyormuş ve ayrıca okul dışında çalışmayı düşünüyorum ve ayrıca kira da yok evimiz var

Böyle hayatın anasını satayım
Hocam inşallah en güzeli sizin olur

3k Euro vergi varmış bizim reisi örnek alıyorlar arabadan pahalı parça var diye söyleniyordum lafım ağzımda kaldı vergisi daha pahalı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ağustos da 18 hocam yanlış yere yazmışım

Hocam öğrenci yardımı veriliyormuş ve ayrıca okul dışında çalışmayı düşünüyorum ve ayrıca kira da yok evimiz var

Hocam inşallah en güzeli sizin olur

3k Euro vergi varmış bizim reisi örnek alıyorlar arabadan pahalı parça var diye söyleniyordum lafım ağzımda kaldı vergisi daha pahalı
Dediğim gibi al bisiklet bak keyfine Orada araçların vergisi pahalı araç fiyatına aldanmayın 3K euro az değil.

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN

Alıntıyı görüntüle

Bunun yerine bunlar mı ?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

hocam para bol gibi? 2020 model bi supra alin icine eski toprak 2jz motoru takin keyfinize bakin

equinoxx

80+ Bronze
Yine trdeki gibi bisiklet sürücekse tam olarak 75 kat daha iyi araba alım gücüne sahip ülkede olmanın anlamı ne
Mevzu araba değil ki güzel kardeşim, bir gidip gör insanlar nasıl yaşıyor. İnsanlık nasıl değerli. Alım gücü desen var, insanlık desen var. Kimse kimseye karışmaz. Herkes kendi hayatını yaşıyor. Her şey arabadan ibaret değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,085
Üyeler
166,879
Son üye
Altine
Top Bottom