Gerilimli dakikalar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laptop havaya uçarsa sorumluluk bana ait değil.
kısa süreli değil bir de uzun süreli testleri yapıp oradaki sıcaklık bilgisini bana vermesi lazım şu an.
Gerilimli dakikalar.
Laptop havaya uçarsa sorumluluk bana ait değil.
kısa süreli değil bir de uzun süreli testleri yapıp oradaki sıcaklık bilgisini bana vermesi lazım şu an.
15 dakika vermeniz lazım minkendi bitiyor mu. bişey yapmam mı gerek
15 dakika kalmaz bence. kapanırOnboard ekran kartının modelini de öğrenseydik çok iyi olacaktı. Nvidia testten kalırsa onboard ekran kartından oynamak zorunda kalacak gibi arkadaş.
15 dakika vermeniz lazım min
Bir 5-10 dakika çalıştır, bize de ekran görüntüsü atıp 9. dakikanın sonunda bitirebilirsin. Orada sıcaklık grafiği var ondan sonra ekran kartı kullanım % var ve 10 dakika sonucu çökmüyorsa furmark sorunun ekran kartının donanımsal olmadığını kanıtlamış oluyorsun. Amaç o yani.kendi bitiyor mu. bişey yapmam mı gerek
Ağzınızı hayıra açın aman deyim )))15 dakika kalmaz bence. kapanır
92 derece kapat onu kapat aman Allah !9 fps şaka falan sanırım
Alıntıyı görüntüle
bunda sonuç ne olduDiğer ekran kartına geçelim mi? Bir de onda furmark yapalım isterseniz
oyun oynarken kaç dereceleri görüp kaç kere kapandı bi bilseniz sdıosdaıodısaosasadsadoddpsosadposadbunda sonuç ne oldu
Ya alem adamsın sorun donanımsal baksana adamın cihazını yakacağız 92 derece gt 740m çalışması normal değil. O laptopun temizliğe ihtiyacı var thermal bakımı gelmiş fanlarında bile sorun olabilir ekran kartı kendini kısıyor.Diğer ekran kartına geçelim mi? Bir de onda furmark yapalım isterseniz
Bunun termal pedleri değişmesi lazım. Bir de termal macun yenilemesi lazım. Ardından çıkıştaki stok fanın da pisliklerinin temizlenmesi lazım doktorlar9 fps şaka falan sanırım
Alıntıyı görüntüle
RTX 4060 kullanıyoruz 92 derece değil.bunda sonuç ne oldu
oyun oynarken kaç dereceleri görüp kaç kere kapandı bi bilseniz sdıosdaıodısaosasadsadoddpsosadposad