Neler Yeni

Çözüldü✓ Oyunda Ekran kartı Çöktü hatası Alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
melsa
Ya alem adamsın sorun donanımsal baksana adamın cihazını yakacağız 92 derece gt 710m çalışması normal değil. O laptopun temizliğe ihtiyacı var thermal bakımı gelmiş fanlarında bile sorun olabilir ekran kartı kendini kısıyor.
nisan ayında tamirciye vermiştik. kapanıyor diye biraz düzeltilip verdiler fanı da değiştirdiler
Bunun termal pedleri değişmesi lazım. Bir de termal macun yenilemesi lazım. Ardından çıkıştaki stok fanın da pisliklerinin temizlenmesi lazım doktorlar

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
haiko haikoloji
Ya alem adamsın sorun donanımsal baksana adamın cihazını yakacağız 92 derece gt 740m çalışması normal değil. O laptopun temizliğe ihtiyacı var thermal bakımı gelmiş fanlarında bile sorun olabilir ekran kartı kendini kısıyor.
Diğer ekran kartına geçelim o vakit doktor??

Senerr

80+ Bronze

Senerr

80+ Bronze
Diğer ekran kartına geçelim o vakit doktor??
Ya ne doktoru dalga mı ? Geçiyorsun sen bilader ! 5. dakika 92 derece kart 9 fps alıyor kart gücünü kısmış hem 720p ile. Onun 10 dakika çalışması gerekiyor bir de.

Senerr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
melsa
Yazık olmuş, bu problem ne zaman başladı peki ?
6 yıldır kullandım servise gitmeden taki mart ayına kadar içi dolmuş kirden kapandı birden oyundayken. adaptörden koku geldi bilgisayar açılmadı evin şartelleri attı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu oyun açılmama olayı da 2 gün oluyor olalı

Senerr

80+ Bronze
6 yıldır kullandım servise gitmeden taki mart ayına kadar içi dolmuş kirden kapandı birden oyundayken. adaptörden koku geldi bilgisayar açılmadı evin şartelleri attı.
Bu detayları konu başında verseydin ya reis.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
melsa

Senerr

80+ Bronze
bu oyun açılmama olayı da 2 gün oluyor olalı
O zaman senin ürününü başarıyla tamir etmişler ama o 2 gün içinde bir şey olmuş ki Nvidia yanmasın diye kendini korumaya alıyor. Dua et AMD falan olsa o laptop yandıydı. o.O2

Top Bottom