Neler Yeni

Çözüldü✓ Oyunda Ekran kartı Çöktü hatası Alıyorum

Ya alem adamsın sorun donanımsal baksana adamın cihazını yakacağız 92 derece gt 710m çalışması normal değil. O laptopun temizliğe ihtiyacı var thermal bakımı gelmiş fanlarında bile sorun olabilir ekran kartı kendini kısıyor.
nisan ayında tamirciye vermiştik. kapanıyor diye biraz düzeltilip verdiler fanı da değiştirdiler
Bunun termal pedleri değişmesi lazım. Bir de termal macun yenilemesi lazım. Ardından çıkıştaki stok fanın da pisliklerinin temizlenmesi lazım doktorlar

Ya alem adamsın sorun donanımsal baksana adamın cihazını yakacağız 92 derece gt 740m çalışması normal değil. O laptopun temizliğe ihtiyacı var thermal bakımı gelmiş fanlarında bile sorun olabilir ekran kartı kendini kısıyor.
Diğer ekran kartına geçelim o vakit doktor??

Diğer ekran kartına geçelim o vakit doktor??
Ya ne doktoru dalga mı ? Geçiyorsun sen bilader ! 5. dakika 92 derece kart 9 fps alıyor kart gücünü kısmış hem 720p ile. Onun 10 dakika çalışması gerekiyor bir de.

Yazık olmuş, bu problem ne zaman başladı peki ?
6 yıldır kullandım servise gitmeden taki mart ayına kadar içi dolmuş kirden kapandı birden oyundayken. adaptörden koku geldi bilgisayar açılmadı evin şartelleri attı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu oyun açılmama olayı da 2 gün oluyor olalı

6 yıldır kullandım servise gitmeden taki mart ayına kadar içi dolmuş kirden kapandı birden oyundayken. adaptörden koku geldi bilgisayar açılmadı evin şartelleri attı.
Bu detayları konu başında verseydin ya reis.

bu oyun açılmama olayı da 2 gün oluyor olalı
O zaman senin ürününü başarıyla tamir etmişler ama o 2 gün içinde bir şey olmuş ki Nvidia yanmasın diye kendini korumaya alıyor. Dua et AMD falan olsa o laptop yandıydı. o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,320
Üyeler
173,348
Son üye
ReingX
Geri