Neler Yeni

Oyunda sesli olarak küfür yedim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
Yanlış anlama ama böyle olacaksa online oyun oynayamazsın kanka her yerde böyle insanlar var mutelemezsen oynayamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten Zula oynanacak bir oyun değil bence takma.

Nasparus

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Kaya
seni çok üzerler.

bu arada karşı tarafın rızası olmadan ses kaydı alınıp delil olarak sunulan ses dosyaları işlem görmüyor diye biliyorum. telefonda öyleydi yani

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
1616171244574.png

Fordon Greeman

80+ Bronze
Ben şahsen uzun süre önce bıraktım competitive oyun oynamayı. Zamanında profesyonel düzeyde de oynamıştım fakat şu an oynamıyorum. Çok toksik bir kitlesi var online oyunların. Arada girdiğimde böyle insanlarla karşılaşınca ne kadar boş insanlar olduklarını yüzlerine vuruyorum, küfür yemişten beter oluyorlar. Saatlerini verip hayatlarında ciddi yer veriyorlar online oyunlara. Önemsiyorlar yani bu tür şeyleri. Ben de bunları hayatlarının bir parçası yapmış insanlara acır bir şekilde ayar veriyorum. Bir yere gelemeyecek hayatsız insanlar topluluğu genelde comp. oyunları ciddiye alıp çocukça konuşanlar.

Besim Tibuk

80+ Gold
Ben şahsen uzun süre önce bıraktım competitive oyun oynamayı. Zamanında profesyonel düzeyde de oynamıştım fakat şu an oynamıyorum. Çok toksik bir kitlesi var online oyunların. Arada girdiğimde böyle insanlarla karşılaşınca ne kadar boş insanlar olduklarını yüzlerine vuruyorum, küfür yemişten beter oluyorlar. Saatlerini verip hayatlarında ciddi yer veriyorlar online oyunlara. Önemsiyorlar yani bu tür şeyleri. Ben de bunları hayatlarının bir parçası yapmış insanlara acır bir şekilde ayar veriyorum. Bir yere gelemeyecek hayatsız insanlar topluluğu genelde comp. oyunları ciddiye alıp çocukça konuşanlar.
Zaten çocuk gibi bir şeydi max 15 yaş.

Umut0526

80+ Silver
ben de valorant oynarken adamın kilini çaldım
bana acemi çaldın dedi or küfürünü söyledi
bir de kız ha
kız olması fark etmez ha erkek ha kız sonuçta ettmiş mi etmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazı kitlelerde çok fazla toxic insanlar olabiliyor ama buna alışman gerek o.O2 o.O2 o.O2 o.O2

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom